Neler Yeni

GencerGaming Haqqus GEN5 Geldi.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Öyle olursa iyi olur. Yamyam alsatçılar yüzünden ihtiyacı olanlar alamıyor. Adam 500tl kar edıcek dıye mılletın hakkını gasp edıyo yazık
Yaşın büyükçe anlarsın dostum.

Bu duyarcıların %99'unun al/satçılardan çok daha yamyam olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Bu alsatçılar 10k ya aldığını 10.500'e veriyor. Ama bu duyarcılar bu kadar laf ettikten sonra kaza bela alabilirseler 13 falan istiyorlar. Tabi bu kar genelleme ama istisnalar, kaideyi bozmaz. İstisna olduğunu düşünenlere peşinen özür.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Frisby kasa i3 12100f RX 6600 ekran kartı 11999tl ye çıkar efsane der

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,889
İsim
Hacı
Yeni Kazık sistem yolda 🤣🤣

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
Öyle olursa iyi olur. Yamyam alsatçılar yüzünden ihtiyacı olanlar alamıyor. Adam 500tl kar edıcek dıye mılletın hakkını gasp edıyo yazık
bence hakkını gasp etmiyo herkesin hakkı olduğu gibi o da 1 tane alıp geçiyo yine her türlü sitelerden ucuza satıyolar np

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Bu adamla alıp veremediğiniz nedir ? Oda kendi kendi halinde bir şeyler yapmaya çalışıyor.Bizim bu çekememezlik ve önyargı durumumuz ne olacak.Allahım sen acı bize.

SadeceSeyf

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Seyit Ahmet YILDIRIM
Kral bu arada sen bunun yaptığı işi yapsana biz seni destekleyelim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hahahaha öok doğru
Nerden bılıosun
bence hakkını gasp etmiyo herkesin hakkı olduğu gibi o da 1 tane alıp geçiyo yine her türlü sitelerden ucuza satıyolar np
Malesef haakını gasp edıyor dostum. Dun vatandakı sıstemı netten alamadım bugun arkadasım gıttı magazadan almak ıcın. Adamlar teskılat 3er 5er alıyorlar. Webden satılana bı sınırlama varmı 1 er adet alabılırsın gıbı ?

1050 ti ryzen 3 1200 kazıklı voyvoda sistem hayırlı olsun (!) :)

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
Nerden bılıosun

Malesef haakını gasp edıyor dostum. Dun vatandakı sıstemı netten alamadım bugun arkadasım gıttı magazadan almak ıcın. Adamlar teskılat 3er 5er alıyorlar. Webden satılana bı sınırlama varmı 1 er adet alabılırsın gıbı ?
yok farklı hesaplardan alabilirsin o kadar vakit bulabilirsen ama mağazada 1 tane alabilirsin

Vegien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emin Ceylan
gençer gamingin sistemlerinde ani stok bitişi hiç görmedim. Haqqus normalde nasıl sistemler çıkarıyor bilmem ama gençergamingle çıkardığı sistemler gayet iyiydi çok da tercih edildi. Olağanüstü bir indirim olmuyor genelde. Almak isteyen ihtiyacı olanlar için alınabilir güzel fiyat oluyor.

Top Bottom