Gençergaming Sorunsalı

Reaksiyon skoru
23
Geçen hafta pazartesi günü ürünümü iptal ettim hala iade edilicek parası telefonlara ulaşılmıyor hep aynı dakika saniyesinde kapanıyor 50 kere arıyorum ne açan var nede iademi gönderen nedir bu site sahiplerinin sorumsuzluğu müşteri hizmetlerine ulaşamıyoruz sorunlarımız çözümlenemiyor
@GENCERGAMİNG

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geçen hafta pazartesi günü ürünümü iptal ettim hala iade edilicek parası telefonlara ulaşılmıyor hep aynı dakika saniyesinde kapanıyor 50 kere arıyorum ne açan var nede iademi gönderen nedir bu site sahiplerinin sorumsuzluğu müşteri hizmetlerine ulaşamıyoruz sorunlarımız çözümlenemiyor
@GENCERGAMİNG
@GENCERGAMİNG

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kardeşim aynı problemi çok yakın zamanda bende yaşadım.cok ısrarla arıyordum ulaştığında da hiçbir faydası olmuyor.bekliyorsun.7-10 iş günü süreleri varmış.sadece bunu söylüyorlar.bekliyceksin ama yatıyor sıkıntı olmuyor.

silindi

Son düzenleme:
Kardeşim aynı problemi çok yakın zamanda bende yaşadım.cok ısrarla arıyordum ulaştığında da hiçbir faydası olmuyor.bekliyorsun.7-10 iş günü süreleri varmış.sadece bunu söylüyorlar.bekliyceksin ama yatıyor sıkıntı olmuyor.
Bugün 9. Gün bekliyoruz bakalım zaten sonucu ne olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siteye mail at, 1 hafta daha iade etmezlerse bankaya harcama itirazında bulun. Harcama itirazının ekine maili de ekle.
Mail attım geçtiğimiz günlerde bugün 9. Gün onların iş günü dedikleri normalde ayın 10unda iptal ettirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve siparişide daha hazırlamaya başlamamışlardı gecesinde siparişi verdim sabah 9 da geri iptal ettim kasayla uyumlu değilmiş diye

silindi

Son düzenleme:
Geri