Neler Yeni

Çözüldü✓ GencerGaming Velius pc yi aldım h.o gg?

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Stock fan yetmez kule tipi lazım 5600e
undervolt ile bir süre idare edersin ama mutlaka bir kule tipi lazım. sıvı soğutma fazla kaçar. stok fanla o işlemci biraz zor
oc yapmayacaksa anakart gayet yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz ısınabilir fakat hemen almaya gerek yok aylardır 90 derecede kullanıyorum :D
kimisi yeter diyor kimisi yetmez diyor kararsız kalıyorum aynı işlemci bendede var ben kule tipi almıştım fakat şuanda çok ısınma yapmazsa daha fazla para harcatmak istemiyorum adama hemde uğraşmış olacak

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
kimisi yeter diyor kimisi yetmez diyor kararsız kalıyorum aynı işlemci bendede var ben kule tipi almıştım fakat şuanda çok ısınma yapmazsa daha fazla para harcatmak istemiyorum adama hemde uğraşmış olacak
Ben i5 3550 yi 105 derece kullandım 10dk sorun çıkmadı vlla .d

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
sıcak bir bölgede yaşamıyorsanız fazla ısınmaz. Fakat 75 derece üzerine çıkıyorsa kule tipi alabilirsiniz ama dediğim gibi bir kaç ay stok fan ile kullanılırsa bir şey olmaz.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
sıcak bir bölgede yaşamıyorsanız fazla ısınmaz. Fakat 75 derece üzerine çıkıyorsa kule tipi alabilirsiniz ama dediğim gibi bir kaç ay stok fan ile kullanılırsa bir şey olmaz.
tamamdır hepinize teşekkürler

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Kesinlikle 5600 için kule tipi soğutucusu alın yetmiyor çünkü kendi kullandığım için bunu net söyleyebiliyorum.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Dr Luciano

aciliyetten bugün almamız gerekiyordu 2 adet ayrı ayrı akrabaların çocukları için aldık daha iyisini bulamadım fikirleriniz nelerdir?(amd alsaydın demeyiniz)
hayırlı olsun...

Fizikl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Efkan Ege Ergün
Valla bende r5 5600 + rx6700xt var bu gün stok fanla yaklaşık 30-45 dk cyberpunk oynarken ilk kez de olsa 96° gördüm ama benim kasam pek iyi değil bu yüzden fazla ısınan işlemcinin daha çok ısınması normal.

Top Bottom