- Konu Sahibi Konu Sahibi
xt modeli için üzerine fark verdiniz miHocam 24 ünde aldım hatta RX 7600 yok diye xt modelini gönderdiler bana aynı sistemden bahsediyorum isterseniz wp den konuşalım 05359792575
xt modeli için üzerine fark verdiniz miHocam 24 ünde aldım hatta RX 7600 yok diye xt modelini gönderdiler bana aynı sistemden bahsediyorum isterseniz wp den konuşalım 05359792575
Evet 2kxt modeli için üzerine fark verdiniz mi
başvurucam hocam bu zamana kadar firma ile çözmeye çalıştım ama çözemedimBen şimdiye kadar thhye kaç kere başvurmuştum uzun sürüyor diye kaç aydır bekliyormuşsunuz zaten. Böyle zamanlarda hakkınızı aramanız gerekiyor. Para kolay kazanılmıyor. Bence hemen işlemi başlatın.
Önce yayıncısı ile iletişime geçsin internete düşüp viral olunca imajı zedelenmesin diye düzeltiyorlar diğer türlü zaten uzun sürüyor zaten uzun sürüyorBen şimdiye kadar thhye kaç kere başvurmuştum uzun sürüyor diye kaç aydır bekliyormuşsunuz zaten. Böyle zamanlarda hakkınızı aramanız gerekiyor. Para kolay kazanılmıyor. Bence hemen işlemi başlatın.
bende bunun için çabalıyorum hocam pc hocasına flnda yazdım ama dönüş alamadımÖnce yayıncısı ile iletişime geçsin internete düşüp viral olunca imajı zedelenmesin diye düzeltiyorlar diğer türlü zaten uzun sürüyor zaten uzun sürüyor
3 kere ekran kartı değiştirebilmiş olmanız bile aslında adamların müşteri memnuniyetine epey önem verdiğini gösterir. Sorun neydi, sıcaklıklar hangi koşulda kaç dereceye çıkıyordu da bu sizi rahatsız etti bilmiyorum. Ama gördüğüm kadarıyla ya sorun yok ya da kaynağı bambaşka olan bir durum için adamları bıktırmışsınız. Ben firmayı çok da haksız bulamadım.
hocam buna bakmaları için firmaya göndermem lazım firma böyle seçenek sunmadı ve ulaşamıyorumaltına imza atarım. benim aklıma gelen ilk şey kartta kronik sorun var. psuda sorun var yada bir başka parçadan dolayı kartı ısıtan bir şey var.