Neler Yeni

Gencergaming'den Aldığım Ürünle İlgili Sorunlar müdürden engel yedim

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
VeV
Ben şimdiye kadar thhye kaç kere başvurmuştum uzun sürüyor diye kaç aydır bekliyormuşsunuz zaten. Böyle zamanlarda hakkınızı aramanız gerekiyor. Para kolay kazanılmıyor. Bence hemen işlemi başlatın.

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
burak
Ben şimdiye kadar thhye kaç kere başvurmuştum uzun sürüyor diye kaç aydır bekliyormuşsunuz zaten. Böyle zamanlarda hakkınızı aramanız gerekiyor. Para kolay kazanılmıyor. Bence hemen işlemi başlatın.
başvurucam hocam bu zamana kadar firma ile çözmeye çalıştım ama çözemedim

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bay fahare
Önce yayıncısı ile iletişime geçsin internete düşüp viral olunca imajı zedelenmesin diye düzeltiyorlar diğer türlü zaten uzun sürüyor zaten uzun sürüyor

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
burak
Önce yayıncısı ile iletişime geçsin internete düşüp viral olunca imajı zedelenmesin diye düzeltiyorlar diğer türlü zaten uzun sürüyor zaten uzun sürüyor
bende bunun için çabalıyorum hocam pc hocasına flnda yazdım ama dönüş alamadım

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
haro
3 kere ekran kartı değiştirebilmiş olmanız bile aslında adamların müşteri memnuniyetine epey önem verdiğini gösterir. Sorun neydi, sıcaklıklar hangi koşulda kaç dereceye çıkıyordu da bu sizi rahatsız etti bilmiyorum. Ama gördüğüm kadarıyla ya sorun yok ya da kaynağı bambaşka olan bir durum için adamları bıktırmışsınız. Ben firmayı çok da haksız bulamadım.

altına imza atarım. benim aklıma gelen ilk şey kartta kronik sorun var. psuda sorun var yada bir başka parçadan dolayı kartı ısıtan bir şey var.

Son düzenleme:

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
burak
altına imza atarım. benim aklıma gelen ilk şey kartta kronik sorun var. psuda sorun var yada bir başka parçadan dolayı kartı ısıtan bir şey var.
hocam buna bakmaları için firmaya göndermem lazım firma böyle seçenek sunmadı ve ulaşamıyorum

Top Bottom