Thadox
80+ Bronze
Hayırlı olsun kardeşim adına sevindim, o hissi bilirimYıllardır bu anı bekliyorum en güzeliyle gerçekleşti çok mutluyum
Hayırlı olsun kardeşim adına sevindim, o hissi bilirimYıllardır bu anı bekliyorum en güzeliyle gerçekleşti çok mutluyum
düşünsene o zaman da gt2 sistemi almayıp dolar alsaydık şuan 12100f ve rx6600 olmuştu bize 13400f ve rtx 4060ti 16 gb yeHayırlı olsun, 2022 yazında bende aynı duygularla buraya yazmıştım güle güle kullan
bizde de baya hata verdi ama pes etmedi manitam bi baktım kodu ver diye bağırıyorBen almadım hata verdi hocam sizinki hayırlı olsun.
hayırlı olsun güle güle kullan mutluluğun tadını çıkar.Yıllardır bu anı bekliyorum en güzeliyle gerçekleşti çok mutluyum
manitayla kutlamamı yapıyonuz şimdibizde de baya hata verdi ama pes etmedi manitam bi baktım kodu ver diye bağırıyor
olsun o 2 senede boş durarak bekleyemezdikdüşünsene o zaman da gt2 sistemi almayıp dolar alsaydık şuan 12100f ve rx6600 olmuştu bize 13400f ve rtx 4060ti 16 gb ye
Teşekkürederimhayırlı olsun güle güle kullan mutluluğun tadını çıkar.
la kod yoktu kiT
Teşekkürederim
Kafeye getirdim ödül olarakmanitayla kutlamamı yapıyonuz şimdi
Ben ödeme onaylanıyor kısmında kaldım sistem bitti 45dk geçti hala aynı ekran vardı ama alamadım sonuç olarak, sizin de ödeme ekranında mı kaldı ve aldınız?Hayırlısı olsun kanka ben de 45 dakika sonra aldım tam ümitlerimi yitirmiştim
Hayırlı olsun hocam Nvıdıa hakkında soruların olursa beni etiketleyebilirsin.Yıllardır bu anı bekliyorum en güzeliyle gerçekleşti çok mutluyum
keşke atmasaydın ergen dolar şimdi buraKafeye getirdim ödül olarak
Kanka ben ilk saniye linke gittim kart bilgilerini girdim sonra yuvarlak şey dönmeye başladı 5 dakika bekledim sonra sayfayı yeniledim gitti sonra 45 dakika sayfayı yeniledim ni baktım ödeme sayfası geldi hemen kodu girdik onaylandıBen ödeme onaylanıyor kısmında kaldım sistem bitti 45dk geçti hala aynı ekran vardı ama alamadım sonuç olarak, sizin de ödeme ekranında mı kaldı ve aldınız?