Neler Yeni

Gençler Vitamin Lazım Yardımcı Olur Musunuz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gençler eksik vitaminlerim var öneriniz var mı kullandığınız

B12
Demir
D vitemini
Çinko

cnut

80+ Bronze
Solgar öneririm fiyatı biraz tuzlu ama kaliteli.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Kadir
Vitamini aslında herkes önerebilir ama bence doktora danışman en sağlıklısı aramızda doktor varsa yardımcı olabilir. Karma bir ilaç verebilir (tüm vitaminleri içeren)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Vitamini aslında herkes önerebilir ama bence doktora danışman en sağlıklısı aramızda doktor varsa yardımcı olabilir. Karma bir ilaç verebilir (tüm vitaminleri içeren)
Gittim knka yaptı ilaç verecekti ben istemedim belki bitkisel bişey filan vardır baş ağrısı için bile ağrı kesici almıyorum hastalandigimda da ilaç kullanamıyorum genel olarak sevmiyorum knka

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Kadir
Gittim knka yaptı ilaç verecekti ben istemedim belki bitkisel bişey filan vardır baş ağrısı için bile ağrı kesici almıyorum hastalandigimda da ilaç kullanamıyorum genel olarak sevmiyorum knka
D vitamini hariç diğerlerini içeren besinleri bol tüketebilirsin D vitamini olan bir besin var mı hatırlamıyorum. Ağrı kesici veya vitamin içmeyi ben de sevmiyorum zamanında balık yağı kullanmıştım solgarın iyiydi vitamin ilaçlarının bazıları yoğun bitkisel araştırman en mantıklısı doktorda bunu önerebilir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
D vitamini hariç diğerlerini içeren besinleri bol tüketebilirsin D vitamini olan bir besin var mı hatırlamıyorum. Ağrı kesici veya vitamin içmeyi ben de sevmiyorum zamanında balık yağı kullanmıştım solgarın iyiydi vitamin ilaçlarının bazıları yoğun bitkisel araştırman en mantıklısı doktorda bunu önerebilir
Teşekkür ederim knka Solgar bakicam

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
nasıl başardın o kadar vitamini eksitmeyi. surekli ilaçlarla olmaz.b12 ilac var ama igne öneriyorlar. bence bol et ye, mantarda is görür para varsa gunesede çık d vitamini, tahil tüket arpa,prinç demir eksikliği icin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
nasıl başardın o kadar vitamini eksitmeyi. surekli ilaçlarla olmaz.b12 ilac var ama igne öneriyorlar. bence bol et ye, mantarda is görür para varsa gunesede çık d vitamini, tahil tüket arpa,prinç demir eksikliği icin
Knka çalışıyorum ve stres çok yapıyorum işte inanır mısın unutkanlık bile var günde 5-6 saat yatıyorum ama inanır mısın kendimi yorgun hissetmiyorum ama dengesizlik var gibi

majorw0w

80+ Silver
b12 kritik seviyede ise tahlil yaptır öğren iğne gerekiyor. Hap ile çözülmez. D vitaminine de baktır zaten doktor verir uygun olanı.

bwNN

80+ Silver
Bana demir için ferosanal gibi bi ilac vermisti ama doktora görünerek al bunu. Hemotolojiye gitmen gerek

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bana demir için ferosanal gibi bi ilac vermisti ama doktora görünerek al bunu. Hemotolojiye gitmen gerek
Knka muhtemelen gideceğim bu aralar hafıza kaybı var bende

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
Top Bottom