Yardım Gençlere Teknolojik cihazlarda vergi indirimi

Aferin

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
58
Dostlar vergi indirimi kapsamında bir laptop aldım. 1.500 tl vergi indirimi ödemesi aldım.

Fakat aldığım cihazın 2 yıl kullanma zorunluluğu vardı. Ben laptobu sattım.

Aldığım vergi indiriminin geri ödemesi olduğunu nerden takip edeceğim?

Dostlar vergi indirimi kapsamında bir laptop aldım. 1.500 tl vergi indirimi ödemesi aldım.

kim nerden bilcek kanka satını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cezalar e devlete çıkıyo ama önemi yok

kim nerden bilcek kanka satını

cezalar e devlete çıkıyo ama önemi yok
Reis ben de öyle düşünüyorum. Sattığım kişiye misafirliğe gitmiş de olabilirim. Oraya taşınmış da olabilirim.

Ama 2 yıl kullanma zorunluluğu var maddesini niye yazmışlar.

O cezalar kısmını e devlette nasıl bakacağız?

nereden bilecekler harbiden. bu telefon degil ki sim karti degisikligi vs olsun da anlasinlar. laptopta anlayamazlar

Reis ben de öyle düşünüyorum. Sattığım kişiye misafirliğe gitmiş de olabilirim. Oraya taşınmış da olabilirim.

Ama 2 yıl kullanma zorunluluğu var maddesini niye yazmışlar.

O cezalar kısmını e devlette nasıl bakacağız?
kafani rahat tut , hicbir sey olmaz . tek yolu satin alan kisinin sikayet etmesi , onun disinda ihtimal yok

Valla hocam ben aynı destekle telefon aldım onu 2 sene dolmadan satmama rağmen ceza meza gelmedi raat ol

kanka gidip devlet kapısında ben bu ürünü sattım diye haber vermez isen bilemezler telefonlarda sim kart vb şekilde bilebiliyorlar ancak laptopta sıkıntı çıkmaz

nereden bilecekler harbiden. bu telefon degil ki sim karti degisikligi vs olsun da anlasinlar. laptopta anlayamazlar

kafani rahat tut , hicbir sey olmaz . tek yolu satin alan kisinin sikayet etmesi , onun disinda ihtimal yok
Laptobun Mac adresini istemişlerdi.

Mac adresi ile tespit edebiliyolarsa ederler.

Ederler mi ki? Hackerlar yardımcı olsun.

aynı indirimi ablam ile kullaıp tablet almıştık daha 2. ay olmadan kuzenime sattık 1 senedir onda ve herhangi bir sıkıntı çıkmadı

aynı indirimi ablam ile kullaıp tablet almıştık daha 2. ay olmadan kuzenime sattık 1 senedir onda ve herhangi bir sıkıntı çıkmadı
Ben de sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum da sıkıntıyı nerden göreceğimizi bilmiyorum 😄

Mesela devlet bunu tespit ettikten sonra bizim bundan nasıl haberimiz olacak?

Ben de sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum da sıkıntıyı nerden göreceğimizi bilmiyorum 😄

Mesela devlet bunu tespit ettikten sonra bizim bundan nasıl haberimiz olacak?
e devlette her türlü cezaya bakabilirsin trefik vs

Edebilirler ama etmeye ne zaman uğraşırlar bilinmez. Mesela 3 sene sonra öğrenciler bunu kötüye kullanıyormuş bir bakalım diyip satılan cihazları incelemeye alıp usulsüz olanlara böyle bir şey tespit ettik 3 yıl önceki olayın cezası faiziyle budur diyebilirler.

Edebilirler ama etmeye ne zaman uğraşırlar bilinmez. Mesela 3 sene sonra öğrenciler bunu kötüye kullanıyormuş bir bakalım diyip satılan cihazları incelemeye alıp usulsüz olanlara böyle bir şey tespit ettik 3 yıl önceki olayın cezası faiziyle budur diyebilirler.
Yaparlar.

Peki bu cezayı nerden takip edeceğiz bilgin var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri