Neler Yeni

Gençlerin ve Küçüklerin Youtube'deki Yeni Akımı(!)

Mustafa21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Mustafa Malkoç
Pek yeni akım sayılmasada , Çoğu genç ve küçüklere sirayet etmiş bir hastalıktan bahsedeceğim . Eğer bunu okuyorsan ve seninde bu durumdan bir payın varsa derhal bırakmalısın dostum .
Enes BATUR , Orkun IŞITMAK vb. Ünlü youtuber'ların kanallarını gezerken , yorumlara bakmak dahi istemiyorum . Çünkü gençler ve küçükler ALLAH'ın ismini , Peygamberin ismini , yada çeşitli dua ve dileklerle yaptığı yorumların altına 90 abone oldum 100 yaparmıyız , 1230 aboneyim 1300 yapalım gibi gibi şeylerle karşılaşıyorum . Buradaki akım(!) onların abone kasması , Youtuber olmak istemesi falan değil . Eskiden bizde Youtuber olmak isterdik ama emek harcardık en azından . Ve eminim ki bazılarıda o sözleri kendisi yazmamış , Kopyala yapıştır yapmıştır. Oturdukları yerden dahi tembelliğe alıştı yeni nesil . Dikkat Etmek lazım . Biliyorum burada yazarak bir şey elde edemeyiz , lakin bu da bir umut'tur . Belki birileri okurda uyarmaya çalışır . Ne mutlu bize !

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
abi nolur bana pass al abi annem almıyor abi bu arada inşallah beğenene istediği karakter çıkar

- bu siteden bunu yaptım bana x karakteri çıktı

brawl stars klasik
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Allah" desem kaç kişi beğenir? :p:ROFLMAO::ROFLMAO:

aman allahım 2020 bunlarıdamı gösterecekti

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir