Neler Yeni

Gençlerin ve Küçüklerin Youtube'deki Yeni Akımı(!)

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Pek yeni akım sayılmasada , Çoğu genç ve küçüklere sirayet etmiş bir hastalıktan bahsedeceğim . Eğer bunu okuyorsan ve seninde bu durumdan bir payın varsa derhal bırakmalısın dostum .
Enes BATUR , Orkun IŞITMAK vb. Ünlü youtuber'ların kanallarını gezerken , yorumlara bakmak dahi istemiyorum . Çünkü gençler ve küçükler ALLAH'ın ismini , Peygamberin ismini , yada çeşitli dua ve dileklerle yaptığı yorumların altına 90 abone oldum 100 yaparmıyız , 1230 aboneyim 1300 yapalım gibi gibi şeylerle karşılaşıyorum . Buradaki akım(!) onların abone kasması , Youtuber olmak istemesi falan değil . Eskiden bizde Youtuber olmak isterdik ama emek harcardık en azından . Ve eminim ki bazılarıda o sözleri kendisi yazmamış , Kopyala yapıştır yapmıştır. Oturdukları yerden dahi tembelliğe alıştı yeni nesil . Dikkat Etmek lazım . Biliyorum burada yazarak bir şey elde edemeyiz , lakin bu da bir umut'tur . Belki birileri okurda uyarmaya çalışır . Ne mutlu bize !
ben videonun içeriğini yazıp tercihi onlara bırakıyorum .
fakat dediğin gibi adamlar 2-3 abone için şereflerini ve gururlarını yerlere alıyorlar. saçmalık

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Bir de
Nobody:
Enes Abi: bla bla bla diye bir şey var. 🤣 🤣 Komik bulanlar +1 (!)

BMW_M4

80+ Bronze
Aynen tamamen katılıyorum.

1598949935662.png

Top Bottom