Gençliğin Son Hali !!!

Pu şimdi açtım da bence bunlar trollüğüne yapmış.
Ergenlik işte,Ben bu kadar atarlı olmam herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Velet diyelim.

Bazı gerçekleri söyleyince şuan ciddi tepki alıyorsun. Şuan da youtube da bulunan pek çok kanal da ciddi ahlaksızlıklar gençlere empoze ediliyor. Gene tepki göstereceksiniz fakat netflix de yayınlanan dizilerin ve filmlerin %99unda eşcinsellik aşılanıyor. Doğanın kanununa ters bu durum. İnsan nüfusunun azalmaması gerekir çünkü insanlık devam etmeli. Ve bir tane çocuklara hikaye anlatan youtube kanalında hikayelerin %80i şu şekilde ve yüzbinlerce izlenmesi var. "Başka adamdan hamile kaldım anneme söylemedim." "öğretmenim ile not için yattım" "Babamı annemi aldatırken yakaladım" vs böyle pek çok video var ve bunu çocuklar izliyor beyler.

Bazı gerçekleri söyleyince şuan ciddi tepki alıyorsun. Şuan da youtube da bulunan pek çok kanal da ciddi ahlaksızlıklar gençlere empoze ediliyor. Gene tepki göstereceksiniz fakat netflix de yayınlanan dizilerin ve filmlerin %99unda eşcinsellik aşılanıyor. Doğanın kanununa ters bu durum. İnsan nüfusunun azalmaması gerekir çünkü insanlık devam etmeli. Ve bir tane çocuklara hikaye anlatan youtube kanalında hikayelerin %80i şu şekilde ve yüzbinlerce izlenmesi var. "Başka adamdan hamile kaldım anneme söylemedim." "öğretmenim ile not için yattım" "Babamı annemi aldatırken yakaladım" vs böyle pek çok video var ve bunu çocuklar izliyor beyler.
Bu kadar fenamı

Velet düşük kalıyor bunlara
Haklısın,Herhalde okuldakilere felan gösterecekler.

0,22 oraya gelin ne demek istediğimi anlayacaksınız.Ben de 14 yaşındayım ama böyle bişey yapmaya cesaret edemezdim.Neyse çocukluk diyelim,Enes Baturun zararları.
Normalde insanlar çağ atladıkça yeni şeyler öğrenir tecrübesi artar ama maalesef bizim insanımız gelişmek yerine sürekli olarak gerizekalılaşıyor 50 yıl önceki türkiyeyle şuanki türkiyeye ve diyaloglara bakarsak anlarız.

Bu kadar fenamı
Kesinlikle. Geçenler de "hikayem bitmedi" isminde ki youtube kanalı gündem oldu. Çünkü dediğim gibi rezalet içerikleri vardı. Pedofili ve kötü aile ilişkileri ve şiddet dolu hikayeler anlatılıyordu fakat ben dahil pek çok kişi şikayet ettik. Şuanda kanalın sayfasına tıklanmıyor ve +16 yaş uyarısı koymuşlar.

Kesinlikle. Geçenler de "hikayem bitmedi" isminde ki youtube kanalı gündem oldu. Çünkü dediğim gibi rezalet içerikleri vardı. Pedofili ve kötü aile ilişkileri ve şiddet dolu hikayeler anlatılıyordu fakat ben dahil pek çok kişi şikayet ettik. Şuanda kanalın sayfasına tıklanmıyor ve +16 yaş uyarısı koymuşlar.
Pedofili ne cahilliğimi affedin.

Enes batur zeki adam işini biliyor yt de bu tip videoları izleyen kitle belli (7-12 yaş) bunlar zaten ingilizce bilmedikleri için yabancı içerik de izleyemiyorlar enes de yabancılardan çalıp bunlara izletip para kazanıyor.

Enes batur zeki adam işini biliyor yt de bu tip videoları izleyen kitle belli (7-12 yaş) bunlar zaten ingilizce bilmedikleri için yabancı içerik de izleyemiyorlar enes de yabancılardan çalıp bunlara izletip pa-ra kazanıyor.
Ben 6. sınıftayken sırf kötü dediğim için dayak yemiştim.

Geri