Genel Kültürlenelım bıraz

foolhardy0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
199
Arkdaslar aklıma bırsey geldı ve yararlı olacagını dusundugum ıcın konu actım. şimdi olay şu hayatınızda kendı ogrendıgınız ya da bırınden duydugunuz bır bılgı varmı iyiki ogrenmısım yanı kısaca olmeden once bu bılgıyı ogrendıgım ıcın sevındıgınız bı sey varmı bu fılm olur bı soz olur çok begendıgınız bır kıtap olur anlatabılmısımdır umarım.
bılenler yazar bılmeyenler ogrenız cok buyuk bır topluluguz sonucta :)

MESELA BENIM HAYATIMA ETKI EDEN BIR DIZI *VIKINGLER*BU DIZIYI IZLEDIKTEN SONRA BAŞKA DİNLERI ARAŞTIRDIM BAŞKA MILLETLERE BAKTIM VIKING TARIHINI OGRENDIM ÇOK IYI OLMUSTU BENIM ICIN.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi
Soğuk Savaş döneminde Amerikan Prezervatif Şirketleri, Sovyetler Birliğine kondom yolluyordu. Fakat boyutlarda oynama yaptılar.
Böylece Ruslar Amerikanların penislerinin çok büyük olduğunu düşündü.

Soğuk Savaş döneminde Amerikan Prezervatif Şirketleri, Sovyetler Birliğine kondom yolluyordu. Fakat boyutlarda oynama yaptılar.
Böylece Ruslar Amerikanların penislerinin çok büyük olduğunu düşündü.
İyiki böyle bir bilgiyi öğrendim , çok teşekkürler

Maskeyi kolumuza değil yüzümüze takacağız.

Bizim burada çok uymayan var be.

Ya hep havalı bilgilerim var ama unutuyorum aklıma bir şey gelmiyor bulunca yazıcam

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Acem Kızı demek Arap olmayan İran halkının kızı demek. Şarkıda geçen Acem Kızı da İranlı fakat Arap olmayan bir kız için söylenmiştir.

AKLIMA BITANE DAHA GELDI :
YAVUZ SULTAN SELIM"E BIR PADIŞAH TARAFINDAN SANDIKLAR DOLUSU TEZEK YOLLUYOR AMA YAVUZ SULTAN SELIM SANDIKLARI GERCEK YIYECEKLERLE DOLDURUP YOLLUYOR VE DİYOR Kİ:HERKES KENDI YEDIGINI IKRAM EDER.

Yapılan araştırmalara göre İncil değiştirilmemiştir.

Finlandiyada sokakta tuvaletini yapmak,tükürmek serbesttir ama yüksek sesle konuşmak yasaktır.

Geri