Öyle bir yaparsam sana uyarı gelmesinden çekiniyorum
Dediğim gibi umarım güzel ve f/p bi cihaz olurAslında son 3 yıla kadar tutuyordu, çünkü fiyat bandını hep 1000TL 'de tutuyorlardı. Kutu içeriği ve aksesuar ile satışlarına olumlu yanıt alırlar diye düşünüyorum.
Gm genelde kağıt üzerinde iyidir bu fiyata Samsung vs alırdımKağıt üstünde özellikler güzel gözüküyor, tasarım pek hoşuma gitmese de aksesuar ile alımlarda hediye aksesuar var (SAAT veya KULAKLIK) etiket fiyatı 16.499TL
GM Phoenix 5G Akıllı Telefon | General Mobile
General Mobile’ın hayatı kolaylaştıran dünyasıyla tanışın. Yüksek kaliteli, ulaşılabilir, son teknoloji akıllı mobil ürünlerimizi hemen inceleyin.www.generalmobile.com
Bemde öyle düşünüyordum ama uzun zamandır telefonları fln umursamıyorum belki değiştirmiş olabilir kendisini ama genelde hep telefonları ucuz ve o fiyat segmentinde 0 olarak alınabilecek en mantıklıları arasına giriyordugeneral mobil den bişey alınmaz
Garantisi bitince başlıyor sorunlar. Bazen direk sorunlu oluyor bir şey yapamıyorsun alınmaz.Bemde öyle düşünüyordum ama uzun zamandır telefonları fln umursamıyorum belki değiştirmiş olabilir kendisini ama genelde hep telefonları ucuz ve o fiyat segmentinde 0 olarak alınabilecek en mantıklıları arasına giriyordu
Garantisi 2 sene 2 sene gitse yeter zaten o fiyata 10 sene götürecek telefon bulmak zaten zor bir şey (amiral gemisi için demiyorum)Garantisi bitince başlıyor sorunlar. Bazen direk sorunlu oluyor bir şey yapamıyorsun alınmaz.
O 2 sene eziyet gibi geçiyor maalesef. Onun yerine xiaomi kullanmak daha mantıklıGarantisi 2 sene 2 sene gitse yeter zaten o fiyata 10 sene götürecek telefon bulmak zaten zor bir şey (amiral gemisi için demiyorum)
Haklısinız hocqmO 2 sene eziyet gibi geçiyor maalesef. Onun yerine xiaomi kullanmak daha mantıklı
Gm 22 plus, şarj esnasında kendi kendine brick oldu.Son iki telefonum da Gm.
İlk başlarda harika bir telefon ama sonrasında çok çabuk performans kaybı yaşıyor