General Mobile GMPods deneyimim

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,632
Arkadaşlar Almanya'dan gelen kuzenim 40 Euro ya hediye almıştı bana beyaz rengini 4 2 gündür kullanıyorum ve deneyimlerimi sunmak istedim.
5 saat aralıksız müzik dinledim uzun gidiyor bataryası , sonra Bass deneyimi harika resmen kablolu Bass kulaklık gibi bir deneyimi var kulaklığın . Cidden şu kulaklıktan sonra redmi airbuds redmi airdots felan cidden hikaye , bu kulaklık ile ses te kasabildim iyi kötü sağdan ve soldan başka sesler geliyor tek kanaldan çalmıyor. Ses seviyesi çok iyi dokunmatik kontrol ve gürültü önleyici bulunuyor mikrofonu Bluetooth kulaklığa göre iyi Bluetooth 5.0 konulmuş kulaklığa ben beğendim tr fiyatı 170 TL civarı. Alabilirsiniz harika bence .

Hoca geç onu GM çöp iş yapar alırsan işini görür diye alır insan, çok fazla beklentileri girmemeli bu kulaklık için tek artısı fiyati biraz uygun ama o fiyat bandında başka seçenek lerde var. Kulakligi kotulemek amacıyla söylemiyorum yanlış anlama hayırlı olsun bu arada, alacaklar için diyorum

Hoca geç onu GM çöp iş yapar alırsan işini görür diye alır insan, çok fazla beklentileri girmemeli bu kulaklık için tek artısı fiyati biraz uygun ama o fiyat bandında başka seçenek lerde var. Kulakligi kotulemek amacıyla söylemiyorum yanlış anlama hayırlı olsun bu arada, alacaklar için diyorum
Hocam alacaklar alabilir airdots alana kadar GMPods daha iyi ikisini de kullandım

Geri