FEVELL X1 kablosuz oyuncu kulaklığı deneyimim

ben de yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve aşırı boğulmaya başladım kulaklığın içinde. mikrofonu gayet iyi ses kalitesi de eyvallah ama benim kafama uymadı bu yani. deri ped ve kafamı bu kadar boğması can sıkıcı baya

ben de yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve aşırı boğulmaya başladım kulaklığın içinde. mikrofonu gayet iyi ses kalitesi de eyvallah ama benim kafama uymadı bu yani. deri ped ve kafamı bu kadar boğması can sıkıcı baya
konfor olarak ben bir sorun yaşamadım deri olması sıcakta bunaltabiliyor ama

İnceleme için teşekkürler bende bugün sipariş verdim. Mic kalitesi gerçekten çok iyi discord sunucularında beni ses kanalına çekip canlı olarak gösterdiler bizzat furylevel tarafından. Z1 mouse da kullanıyorum ve kalitesi bambaşka kardeşimde ajazz 159PRO var biraz kullandım ama z1 gibi değil kesinlikle, buna istinaden kulaklığında kaliteli olacağını düşünüp satın aldım. Güle güle kullanın bende heyecanla bekliyorum.
Müzik ve basslar konusunda nasıl ??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konfor olarak ben bir sorun yaşamadım deri olması sıcakta bunaltabiliyor ama
müzik ve bass konusunda nasıl kullanıyor musunuz

Son düzenleme:

Evet bass konusunda yeterli geldi bana zaten eq ayarını dosya şeklinde discorda yüklediler fxsoundda kullanabiliyorsun öyle yapınca daha da iyi ses veriyor.

Hocam önermiyorum hoparlörde dip ses sorunu mevcut ve ses kalitesi iyi değil aldığım gibi iade ettim

Geri