Kötü bir marka asla tavsiye etmiyorum. GM5 Plus kullanıyordum. 4 kere şarj soketi değişimine giden, neredeyse 10 kere değiştirdiğim şarj kablosu, 4-5 kere değiştirdiğim dandik kırmızı kulaklığı, kalitesiz malzeme yapısı beni bu telefondan soğutmaya yetti. Hayatımda 4-5 tane farklı telefon kullandım, tonlarca telefon inceledim Snapdragon işlemciye sahip olmasına rağmen bu kadar ısınan bir telefon hiç görmedim. 15 dakika PUBG oynadıktan sonra telefonun sıcaklıklarına baktığımda 51 derece görmüştüm. Arayüzü çok temizdi Android One cihaz olduğu için, bu yönünü seviyorum gereksiz uygulamalar yok. Kamerası idare eder, ekranı güzel ama güneşli havalarda göremiyorsunuz. Kılıfsız kesinlikle kullanılmıyor elinizi yakıyor 51 derece telefon ne demek?
Vatan Bilgisayar indirimlerinde 750 liraya almıştım normalde piyasası 1000 lira olan bir telefondu 2016'da falan. 750 liraya aldığım için çok koymamıştı ilk zamanlar ama şarj soketi sorunu, şarj kablolarının ve kulaklıklarının dandikliği gibi sorunlar beni markadan soğuttu. Şarj soketi, şarj aleti ve kulaklıklara verdiğim paralarla daha üst bir telefon alabilirdim neredeyse.
General Mobile bence Discovery serisinden sonra işi batırdı.