Neler Yeni

General Mobile hakkında ne düşünüyorsunuz?

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
2005 yılından beri Türkiye'de cep telefonu üretimi yapan General Mobile hakkında ne düşünüyorsunuz?
amacın oyun değilse alınır gm9 pro kullanıyorum telefon çok sağlam ben çok düşürmeme rağmen daha yeni kırıldı ama hala çalışıyor

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
2005 yılından beri Türkiye'de cep telefonu üretimi yapan General Mobile hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bence gayet iyi marka, her zaman general mobile telefon alıyorum ve gayet güzel, kötü diyenler sebep bulamadıklarından uyduruyorlar bence çünkü yüksek fiyatta değil, kalitesi düşükte değil.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
GM4G yi 2019 a kadar kullandım ama bozuldu çok sağlam telefonları vardı şuan bilmem.

Omnissiah

80+ Bronze
Gm20 kullanıyorum fiyatına göre güzel dediğim bir telefon. İkinci el veya kayıt dışı almak istemeyenler için alınabilir bir marka.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kötü bir marka asla tavsiye etmiyorum. GM5 Plus kullanıyordum. 4 kere şarj soketi değişimine giden, neredeyse 10 kere değiştirdiğim şarj kablosu, 4-5 kere değiştirdiğim dandik kırmızı kulaklığı, kalitesiz malzeme yapısı beni bu telefondan soğutmaya yetti. Hayatımda 4-5 tane farklı telefon kullandım, tonlarca telefon inceledim Snapdragon işlemciye sahip olmasına rağmen bu kadar ısınan bir telefon hiç görmedim. 15 dakika PUBG oynadıktan sonra telefonun sıcaklıklarına baktığımda 51 derece görmüştüm. Arayüzü çok temizdi Android One cihaz olduğu için, bu yönünü seviyorum gereksiz uygulamalar yok. Kamerası idare eder, ekranı güzel ama güneşli havalarda göremiyorsunuz. Kılıfsız kesinlikle kullanılmıyor elinizi yakıyor 51 derece telefon ne demek?

Vatan Bilgisayar indirimlerinde 750 liraya almıştım normalde piyasası 1000 lira olan bir telefondu 2016'da falan. 750 liraya aldığım için çok koymamıştı ilk zamanlar ama şarj soketi sorunu, şarj kablolarının ve kulaklıklarının dandikliği gibi sorunlar beni markadan soğuttu. Şarj soketi, şarj aleti ve kulaklıklara verdiğim paralarla daha üst bir telefon alabilirdim neredeyse.

General Mobile bence Discovery serisinden sonra işi batırdı.

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
Gm9pro var gayet güzel telefon ama bir daha alacak alsam xiaomi fln alırdım

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Fiyatına göre fena değil diyebilirim.
Ben şuan Gm 9 pro kullanıyorum,bu telefonu taksitle 1500'e almıştım ve fiyatına göre çok memnun kaldım ancak "Saf Android" olmasına rağmen sadece 1 kere güncelleme geldi.
Güncelleme desteği dışında pek bir yamuğunu görmedim.
Açıkçası sadece düşük,kısıtlı bütçede tercih ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ertem
Fp ürünler çıkartıyor. Oyun için alınmaz tabii (zaten o fiyatta ki telefonlardan oyun performansı beklemek çok uygun olmaz) tek sıkıntısı güncelleme desteği 1 yıl olması çok saçma 3 yıla çıkartmaları gerek olmadı bari güvenlik yaması atsınlar zaten patır patır telefon/tablet çıkartan bir firma değil. Onun dışında kablosuz kulaklık, müzik çalar vb ürünler üretmeye başlayarak ek gelir sağlamaları şirket için iyi olur diye düşünüyorum.

uydu3

80+ Silver
Alınmaz.
(bence)

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Başka marka telefona isim basıyorlar, çok sorunları var ve kaliteli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom