AimShoowS
80+ Bronze
öncellikle GM8 Cihaz aldım vatanda KDV indirimde babama. 1000 lira civarı aldım babam cihazda sorun yaşadı wifi sorunu karşıya ses gitmiyor. penguen ekran sorunu falan şarj cihazı bozuldu kulaklık da bozuldu sonradan kafa değişti şarjın . kulaklığım ızgarası şey dediler bi de kasası eğri dediler müşteri hizmetleri aradım açtı. işine gelmeyince. yüzüme kapattı ses gelmiyor dedi kapattı üzerime böyle rezillik görmedim. öteki cihazdan aradım hilal dedi kapattı. gene o kişi mail. attım. bakmadılar. 4 defa gitti cihaz. düzgün gelmedi aldım güne şey olsu 5 defa mail attım bakmadılar WhatsApp yazdım gene bakmadılar böyle rezil firma görmedim kasa eğri dediler değiştirsinler o zaman. testden geçti dediler daha hayla yaşıyoruz sorunu böyle rezil firma görmedim siz siz olun gm cihaz almayın müşteri hizmetleri. berbat cihazı aldım günden belli sorun yaşıyor babam insanları mağdur ediyorlar. şimdi küfürmü edeyim müşteri hizmetlerine deli oldum bunlar yüzünden aldıma güne şey olsun. siz siz olun general cihaza yaklaşmayın.