Genesis Force | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070

voncaesar

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
50001
İyi forumlar dilerim belirttiğim sistem alınır mı? Fiyat olarak gayet uygun geldi ama bilemedim, ek olarak 5070 yerine hemen hemen aynı fiyata 9070xt sizce mantıklı olur mu 5070ti ile malum fiyat farkı baya ortada fakat nvidia’nın teknolojileri de ön plana çıkıyor 9070xt 100 fps veriyorsa 5070 teknoloji ile üstüne çıkabilir gibi yorumlar da gördüm.

Bu paylaştığım sistem yerine siz ne önerirsiniz? Veya özelleştirme yapmak isterseniz neler yapardınız. Şimdiden teşekkürler

Sistem

Merhaba, bende bu sistemi aşağıda paylaştığım özellikleri almayı planlıyorum. Ben araştırma yaptığımda ve açtığım forum konularında nvidia dan şaşmamam gerektiğine karar kıldım. Sistem güzel ama soğutucuyu bir tık daha yükseltip 2x120mm bir soğutucu almanı tavsiye ederim

Ekler

• Ekran Resmi 2025-08-04 12.59.03.webp
    Ekran Resmi 2025-08-04 12.59.03.webp
    72.6 KB · Hit: 20
Ne alaka yani dostum 9070xt fayet güzel bir kart fp oranı kaç kere fahiş zam yes bile iyi
nvidia devri bitti dostum
Dostum 2023te de böyle diyodunuz rx6700xt kullanıyorum driver sorunu bitmiyor. yeni kartlardan dolayı 6000 serisi update almıyor sorunlar çözülmüyor siz halen amd fanatikliği yapıyosunuz. Arkadaş en güncel driver ile bf2042 giremiyor ben en güncel driver ile cs2 giremiyorum. 23.5.1 kullanıyorum çünkü en son adam akıllı sorunsuz güncellemesini 2024ün 5.ayında falan aldı ondan sonraki hepsi bozuk. Boş iş yapıyorsunuz milleti amd sürüklemeyin 2 yıl sonra 9070xt sorunları çözülmeyip iki üst serininki çözülücek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız bu arada yeni çıkan amd kartları 1 yıl 2 yıl boyunca saf güç veriyor gerçekten full oynuyorsunuz ama yinede arada bir driver sorunu yaşarsınız fazla takmazsınız çok güçlü kart diye. 2 yıl sonra sorunlarınız çözülmeyecek. Ben ilk rx6700xt aldığımda her oyunu fullde oynuyordum kart inanılmaz saf güç veriyordu. Şimdi optimizasyon sıkıntısı vb.

Dostum 2023te de böyle diyodunuz rx6700xt kullanıyorum driver sorunu bitmiyor. yeni kartlardan dolayı 6000 serisi update almıyor sorunlar çözülmüyor siz halen amd fanatikliği yapıyosunuz. Arkadaş en güncel driver ile bf2042 giremiyor ben en güncel driver ile cs2 giremiyorum. 23.5.1 kullanıyorum çünkü en son adam akıllı sorunsuz güncellemesini 2024ün 5.ayında falan aldı ondan sonraki hepsi bozuk. Boş iş yapıyorsunuz milleti amd sürüklemeyin 2 yıl sonra 9070xt sorunları çözülmeyip iki üst serininki çözülücek.
Yani dedikleriniz doğruysa geçmiş olsun ki sanmıyorum biraz wbartıyor gibisiniz 2 yılı aşkın bir süredir 6500 var bende daha öyle beni perişan edicek bir drivee sorunu yaşamadım asla yetmedi halen günceleme alıyor dediğin oyunlarda sorunum yok 9070xt derseniz taş gibi kary

Yani dedikleriniz doğruysa geçmiş olsun ki sanmıyorum biraz wbartıyor gibisiniz 2 yılı aşkın bir süredir 6500 var bende daha öyle beni perişan edicek bir drivee sorunu yaşamadım asla yetmedi halen günceleme alıyor dediğin oyunlarda sorunum yok 9070xt derseniz taş gibi kary
Şimdi 6650xt kullanıyorum bi ara wattman hatası alıyordum driver sürümünü düşürdüm format attım sıkıntı kalmadı fakat tabii nvidia teknolojileri ayrı bir konu 5070 ile destekli daha iyi bir performans alacaktım mantıklı bir durum

Merhaba, bende bu sistemi aşağıda paylaştığım özellikleri almayı planlıyorum. Ben araştırma yaptığımda ve açtığım forum konularında nvidia dan şaşmamam gerektiğine karar kıldım. Sistem güzel ama soğutucuyu bir tık daha yükseltip 2x120mm bir soğutucu almanı tavsiye ederim
Teşekkür ederim hocam peki kasa olarak ne diyorsun hava sirkülasyonu soğutma durumu önemli benim için

Şimdi 6650xt kullanıyorum bi ara wattman hatası alıyordum driver sürümünü düşürdüm format attım sıkıntı kalmadı fakat tabii nvidia teknolojileri ayrı bir konu 5070 ile destekli daha iyi bir performans alacaktım mantıklı bir durum

Teşekkür ederim hocam peki kasa olarak ne diyorsun hava sirkülasyonu soğutma durumu önemli benim için
tabi özellikle o işlemci için en önemlisi bu ama kasa hakkında pek bilgim yok. Ben normalde game garajın gravix 5a sistemini özelleştirip alıcaktım ama sonra biri önerdi bana bu sistemi

Geri