Kız kardeşine saygılarKardeşim görse seni varya döver niye sevmiyo diye(12 yaşında kız)
benim pp'yi onun zoruyla yaptım zaten (genshin impact karakteri)
Bence gayet iyi hocam.He pardon teldede black desert varmiş ama iyi midirji?
P2w değil diye biliyorum hocam.Knk telde farkli olabilir ama bir deniyem kasmak zevkli mi birde p2w mi?
Aferim ayağını denk alsın dediKız kardeşine saygılar
Ben de artık bir genshin impact fanıyım dayak yemek istemiyorum (!)
Hocam ben uzun bir süre oynadim zevk aldım bu dediğiniz şey kişiden kişiye göre değişir.Kasmak zevkli mi peki bazilarinda boş boş kasiyon
Anime izleyen ve izlemekten artık Japon kültürünü benimseyen kişiler. Ama benim gibi anime sevmeyenler direkt olarak anime izleyenlere weeb diyor.Knk weebin tam tanimi nedir?
Ben anime seviyom one piece,naruto,naruto shippuden,death note, food vars,nanatsu no taizai, kaguya sama love is war,bnha,jujutsu kaisen,re zero gibi toplam 2000bölümü aşkin anime izledim ben weeb oluyom galibaAnime izleyen ve izlemekten artık Japon kültürünü benimseyen kişiler. Ama benim gibi anime sevmeyenler direkt olarak anime izleyenlere weeb diyor.
Hem de nasıl...Ben anime seviyom one piece,naruto,naruto shippuden,death note, food vars,nanatsu no taizai, kaguya sama love is war,bnha,jujutsu kaisen,re zero gibi toplam 2000bölümü aşkin anime izledim ben weeb oluyom galiba
Yani gerçek anlamda değilsin sadece anime seversin ama anime sevmeyenler direkt weeb der ondan dedim.Ama öyle kültürünü falan brnimsemedimki?