Neler Yeni

Yardım Genshin Impact Oynayanlar Yardım Edebilir Mi

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

Arkadaşlar, Genshin Impact konusunda yardım istiyorum neler yapmalıyım? 23 Levelim.

Güzel karakterler gelmedi, yaratıkları zorlanarak kesiyorum. Xiangling almak istiyorum ama Floor 3 Chamber 3 geçemiyorum.

Primogem, Silah, Co Op hiç birini bilmiyorum nasıl kasarım ne yapmalıyım?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Abbys'i zorlama. Abbys'i AR 56 arkadaşlarım bile yapamıyor. çünkü ABBYS oyundaki en zor şey. anemoculusları toplamadıysan onları topla. mapin tamamını gidebildiğin kadar aç. boş bir vaktimde dragonspine'da yaklaşık 10-15 wish almana yardımcı olmaya çalışırım. kendi iyi pyro karakterlerin varsa, internetten birkaç görevi yapıp deli gibi primogem kasabilirsin.

birde, kendine güzel bir takım kur. karakterlerini söyle biraz yardımcı olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bu arada, Reroll atabilirsin. 5 yıldız ile oyuna başlamanın artısı bol. güzel 5 yıldızlar olarak Jean ve Diluc(baya sıkıcı bence) Reroll deneyebilirsin.

Lan soruyu tam cevaplamamışım.
Görevleri yap. yan görev bulursan onları yap. haritada dediğim gibi Anemoculusların hepsini toplarken bir sürü puzzle, chest VB şeyler göreceksin. onların hepsini aç. Bir tane karakterinde ana odağını ver. En güçlü artifactlerin hep bir karakterde olsun. oyun başında Berserker seti çok işine yarar. 2 piece ondan yapıp, sonra güzel statlı artilerini koyabilirsin.

Son düzenleme:

TİTAN.

80+ Platinum
Abbys'i zorlama. Abbys'i AR 56 arkadaşlarım bile yapamıyor. çünkü ABBYS oyundaki en zor şey. anemoculusları toplamadıysan onları topla. mapin tamamını gidebildiğin kadar aç. boş bir vaktimde dragonspine'da yaklaşık 10-15 wish almana yardımcı olmaya çalışırım. kendi iyi pyro karakterlerin varsa, internetten birkaç görevi yapıp deli gibi primogem kasabilirsin.

Ha bu arada, Reroll atabilirsin. 5 yıldız ile oyuna başlamanın artısı bol. güzel 5 yıldızlar olarak Jean ve Diluc(baya sıkıcı bence) Reroll deneyebilirsin.

Görevleri yap. yan görev bulursan onları yap. haritada dediğim gibi Anemoculusların hepsini toplarken bir sürü puzzle, chest VB şeyler göreceksin. onların hepsini aç. Bir tane karakterinde ana odağını ver. En güçlü artifactlerin hep bir karakterde olsun. oyun başında Berserker seti çok işine yarar. 2 piece ondan yapıp, sonra güzel statlı artilerini koyabilirsin.
Kanka sen oyunu baya biliyon gibi yakın zamanda Türkçe altyazı gelme gibi bir durum var mı !?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kanka sen oyunu baya biliyon gibi yakın zamanda Türkçe altyazı gelme gibi bir durum var mı !?
Yüksek ihtimalle olmaz. Çok takip etmiyorum oyunu artık. önceden oynuyordum çok.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Discord sunucularında Türkçe dil desteği geleceği söylenmişti diye hatırlıyorum. Ben de arkadaştan duydum zaten kesin bilgi değil ama ekran görüntüsünü atmıştı. Türkçe dil desteği gelecek tarzında bir şeyler yazıyordu.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Şuan sadece bunlar var, Spiral' i geçip Xiangling almaya çalışıyorum. Bu karakterlerden hiç biri güçlü değil. Genelde alan hasarı vuran suikastçi karakterler güzel.

Screenshot_2022-04-18-23-29-37-449_com.miHoYo.GenshinImpact.jpg

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Anladı. Çünkü Türkçe altyazı geldiği zaman oyuna başlamak istiyorum bilgilendirme için teşekkür ederim
Discord sunucularında Türkçe dil desteği geleceği söylenmişti diye hatırlıyorum. Ben de arkadaştan duydum zaten kesin bilgi değil ama ekran görüntüsünü atmıştı. Türkçe dil desteği gelecek tarzında bir şeyler yazıyordu.
Türkçe dil desteğide gelse, zaten 5 dakika sonra yazıları okumayacaksınız. o yüzden çok beklemeyin. belki karakterlerin hangout ve story görevleri için işinize yarar.
Meraklıysanız, buradan Lore'u okumanız daha iyi. güzel bir Lore'u var.

TİTAN.

80+ Platinum
Dört gözle bekliyorum

Türkçe dil desteğide gelse, zaten 5 dakika sonra yazıları okumayacaksınız. o yüzden çok beklemeyin. belki karakterlerin hangout ve story görevleri için işinize yarar.
Meraklıysanız, buradan Lore'u okumanız daha iyi. güzel bir Lore'u var.
Anladım teşekkür ederim

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Şuan sadece bunlar var, Spiral' i geçip Xiangling almaya çalışıyorum. Bu karakterlerden hiç biri güçlü değil. Genelde alan hasarı vuran suikastçi karakterler güzel.

Alıntıyı görüntüle
Sucrose ve Sara kullanabilirsin. Noelle DPS yapabilirsin.
Tüm Primogemlerini harcadığına emin misin? Mail kısmında kalmış olabilir mi? ya da Starglitterlarını harcamamış olabilir misin?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Sucrose ve Sara kullanabilirsin. Noelle DPS yapabilirsin.
Tüm Primogemlerini harcadığına emin misin? Mail kısmında kalmış olabilir mi? ya da Starglitterlarını harcamamış olabilir misin?
harcamışımdır, Noelle DPS nasıl yapacağım peki?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
harcamışımdır, Noelle DPS nasıl yapacağım peki?
Noelleye yan statı Def olan bir silah bulursan ver. tamamen Attack ve Geo Damage bonus kasmaya çalış. sucrose'u C1 yapabilirsen kullan. Sucrose oyundaki en güçlü karakterler arasında. birde Wish kısmını SS atar mısın? belki harcamamışsındır. oradan wish alırsın.

Top Bottom