Neler Yeni

Yardım Genshin Impact Oynayanlar Yardım Edebilir Mi

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Kanka sen oyunu baya biliyon gibi yakın zamanda Türkçe altyazı gelme gibi bir durum var mı !?
2.6 Beta yama notlarında türkçe altyazıdan bahsedilmiş. Gelebilir.

Asıl soruya gelirsek karakter kasmak istiyorsan noelle banneri var ona atacaksın. Şanssızlar için birebir. En azından bi keqing falan çıkar yoluna bakarsın.
Genshin Map'ten sandıkların yerlerini görebilirsin tek tek aç.
Eğer inazumayı ve buzlu karlı yeri açtıysan oraların ağaçları oluyor isimlerini hala bilmiyorum. O ağaçların levellerini artırarak primogem alabilirsin.
Günlük görevlerden 60 primo geliyor onları yap(zaten yapıyorsundur :D)
Eventler geliyor onlardan bi min 300 primo geliyor onları yap.
yani bende 1 2 haftadır girmiyorum araya sınavlar girdi aklımdakiler bunlar.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Noelleye yan statı Def olan bir silah bulursan ver. tamamen Attack ve Geo Damage bonus kasmaya çalış. sucrose'u C1 yapabilirsen kullan. Sucrose oyundaki en güçlü karakterler arasında. birde Wish kısmını SS atar mısın? belki harcamamışsındır. oradan wish alırsın.
Screenshot_2022-04-19-04-15-36-282_com.miHoYo.GenshinImpact.jpg

Harcamışım, yeni hesap mı açsam 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ç.G. insancığı
Alıntıyı görüntüle

Harcamışım, yeni hesap mı açsam 😅
Yok açmana gerek yok bence. Sana tavsiyem karakterleri 50 lv a çıkabilecek potansiyele gelene kadar kas. Travler oyunda güzel bir karakter alana kadar seni idare edicektir. Onu 50 yap, tallent lerini geliştir, artifect lerini en iyi olanlarını tak ( internetten bakabilirsin ). Prototype rancor silahını 50 yapıp travler a verirsen karakterin 600, 700 arası damege ler çıkarabilir. Seni uzunca bir süre idare edicektir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok açmana gerek yok bence. Sana tavsiyem karakterleri 50 lv a çıkabilecek potansiyele gelene kadar kas. Travler oyunda güzel bir karakter alana kadar seni idare edicektir. Onu 50 yap, tallent lerini geliştir, artifect lerini en iyi olanlarını tak ( internetten bakabilirsin ). Prototype rancor silahını 50 yapıp travler a verirsen karakterin 600, 700 arası damege ler çıkarabilir. Seni uzunca bir süre idare edicektir
son olarak 160 primogem toplarsan KESİNLİKLE pembe ve mavi olanını al. Sakın sadece mavi olanını alma. Ve o pembe ve mavi wish lerin atılabildiği banner a at

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Discordda denk geldim ve konu açtığını tahmin ettim,
Bannerların türleri var, character, weapon, standard ve beginners
Character Event bannerı oyunun direkt olayı zaten, karakterleri buradan alıyorsun, %50 şans ve pity sistemi bulunuyor uzun uzun anlatamayacağım YT'da bir sürü video var.

Weapon Bannerıda şuan için önemsemene gerek yok, ben o bannerdan ilk 5* silahımı AR55'iken almıştım. Riskli bir banner her zaman basılmaz zaten.

Beginners 2 kullanımdan sonra yok olan bir banner, 8 8 iki pull hakkın var ve ilk 10luda bir tane garanti noelle alıyorsun.

Standard banner standart karakterleri ve silahları içeren banner, primogem basılması önerilmez, zaten o bannerdaki bütün karakterleri ve silahları diğerlerinden de düşürebiliyorsun.

Mağazadan 5 5 gelen bütün fateleri almanı öneririm, sıfırlanmayan kısımdansa sadece pembe olanı almalısın.

Artifact kasmana gerek üst statı ATK% olan her şeyi takıp kullanabilirsin şimdilik.

Günlük olarak yenilenen resinleri ley line'lara harcayabilirsin ilerlemeni hızlandırır, fragline resinleri ise AR45'e saklaman lazım çünkü AR45 öncesi 90lvl artifact domainine girilmiyor.

Karakter olarak ne kullandığınında şimdilik bir önemi yok kafana göre takıl.

Bunlarla alakalı yada başka bir sorun varsa yazabilirsin cevaplamaya çalışırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,754
Üyeler
161,746
Son üye
Metekral123
Top Bottom