Neler Yeni

Öneri genshin impact raiden shogun artifact ne takılır

pendragon

80+ Bronze
salı günü geldiği zaman raideni alacağım fakat levelim düşük henüz 34 levelim 4 yıldız olarak ne artifact takabilirim ? ne kasmam gerekiyor kritikmi enerji yüklememi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ( raidenle yapabileceğim takım önerirseniz sevinirim )

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emre Altun
Genshin impact nasıl oyun iyi mi. Biraz bahsetsene. Türk var mı çok.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
salı günü geldiği zaman raideni alacağım fakat levelim düşük henüz 34 levelim 4 yıldız olarak ne artifact takabilirim ? ne kasmam gerekiyor kritikmi enerji yüklememi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ( raidenle yapabileceğim takım önerirseniz sevinirim )
Emblem seti yoksa enerji yenileme kasmaya gerek.yok . Klasik atak-kritik kas . 5 yıldız emblem set için enerji yenileme kasacaksin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Emblem of severed fate takman gerekiyor normalde. Energy recharge crit rate ve dmg kas.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun online değil tam olarak. Co-op var ama hikaye vs tek başına.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Sercan SAYİT
Raiden Shogun build yazarsan youtube'dan gerekli videoları bulabilirsin.

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Raiden Shogun build yazarsan youtube'dan gerekli videoları bulabilirsin.
Hocam 4 yıldızlı için bulamadım herkes 5 yıldız önerisi yapmış

Emblem of severed fate takman gerekiyor normalde. Energy recharge crit rate ve dmg kas.

Oyun online değil tam olarak. Co-op var ama hikaye vs tek başına.
Hocam yani emblem setini alana kadar kritik atak , kritik saldırı karışıkmı kasayım
Emblem seti yoksa enerji yenileme kasmaya gerek.yok . Klasik atak-kritik kas . 5 yıldız emblem set için enerji yenileme kasacaksin

Hocam ben uzun zamandır genshin oynamak istiyordum bilgisayarımı aldığım an genshin yükledim (eylül gibi) ve oynamaya başladım ilk hesabımda oyunla alakalı videolar izlememiştim kafama göre oynuyordum başlarda sarmıştı fakat rankta 45 e gelince duraksadım ve kasamamaya başladım herşeyi zor kesiyordum ve oyunu bıraktım çünkü hiçbirşey yapamıyordum ve oyun sarmıyordu ama oyun hoşuma gittiği için ara sıra giriyordum sonradan oyun hakkında bilgilendirici videolar izledim ve artifact, silah vs vs ne işe yaradığını öğrendim ve tekrardan oyuna 0 dan hesap açıp oynamaya karar verdim oyunu şuan düzgün oynuyorum ve acayip sarıyor heleki arkadaşınla oynarsan süper şuan 34 levelim ve 45 level hesabımdan cok daha fazla şeyler yaptım yani uzun lafın kısası hocam oyuna başlarsanız önceden azda olsa bilgilendirici videolar izleyinki sizi daha çok sarsın benim gibi bi konuda takılırsanız zaten burda yardımcı olan arkadaşlar dolu hepsinin emeğine sağlık

Hocam 4 yıldızlı için bulamadım herkes 5 yıldız önerisi yapmış

Hocam yani emblem setini alana kadar kritik atak , kritik saldırı karışıkmı kasayım

Hocam ben uzun zamandır genshin oynamak istiyordum bilgisayarımı aldığım an genshin yükledim (eylül gibi) ve oynamaya başladım ilk hesabımda oyunla alakalı videolar izlememiştim kafama göre oynuyordum başlarda sarmıştı fakat rankta 45 e gelince duraksadım ve kasamamaya başladım herşeyi zor kesiyordum ve oyunu bıraktım çünkü hiçbirşey yapamıyordum ve oyun sarmıyordu ama oyun hoşuma gittiği için ara sıra giriyordum sonradan oyun hakkında bilgilendirici videolar izledim ve artifact, silah vs vs ne işe yaradığını öğrendim ve tekrardan oyuna 0 dan hesap açıp oynamaya karar verdim oyunu şuan düzgün oynuyorum ve acayip sarıyor heleki arkadaşınla oynarsan süper şuan 34 levelim ve 45 level hesabımdan cok daha fazla şeyler yaptım yani uzun lafın kısası hocam oyuna başlarsanız önceden azda olsa bilgilendirici videolar izleyinki sizi daha çok sarsın benim gibi bi konuda takılırsanız zaten burda yardımcı olan arkadaşlar dolu hepsinin emeğine sağlık
Oyunu bahsetme kısmına gelirsek (buraya kadar kendi deneyimimden bahsettim) kısacası ana karakterimizin hikayesi epey uzun hükümdan,dünya görevleri vs. Vs. Köken taşı kasıp karakter açıyorsun çeşit çeşit bosslar kesiyorsun zindandan item kasıyorsun yani oyunda bence sıkılmaya bile vaktin olmuyor yapıcak bir görev veya ilgilenilicek bir şey illaha oluyor ayrıca genshinin şuan için halen en az 10 yılı var deniyor çünkü ana karakterin hikayesi cidden epey uzun henüz gelmeyen bölgeler bilem var pay to Win bir oyunda değil para yatırmadanda kasabiliyorsun eğer oyuna başlayacaksanız daha öncede dedigim gibi biraz vaktinizi ayırıp oyun hakkında videolar izlemeniz

Son düzenleme:

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
5 yıldız seti alana kadar saldırı kritik karışık kas.

End game oyuncuları için görev olmazsa günlük harcadığım vakit 10dk yi geçmiyor.
Ama dediğin gibi oyuna gelecek olan 3-4 bölge daha var . Buda 3-4 yıl ediyor . Sonrası ne olur bilemem

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emre Altun

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emre Altun

pendragon

80+ Bronze
5 yıldız seti alana kadar saldırı kritik karışık kas.

End game oyuncuları için görev olmazsa günlük harcadığım vakit 10dk yi geçmiyor.
Ama dediğin gibi oyuna gelecek olan 3-4 bölge daha var . Buda 3-4 yıl ediyor . Sonrası ne olur bilemem
Hocam silah olarak balık tutarak alınan bi mızrak var şuan ismini hatırlayamadım o çok öneriliyor onu almaya çalışıyorum biliyorsunuzdur o silahı doğrumudur ?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Hocam silah olarak balık tutarak alınan bi mızrak var şuan ismini hatırlayamadım o çok öneriliyor onu almaya çalışıyorum biliyorsunuzdur o silahı doğrumudur ?
kendi silahı yoksa en iyi silah o -ismi the catch. r5 yeterli olur.

Top Bottom