Genshin İmpact saçmalaştı mı?

Zorbey1998

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
Şuan adventurer rank 20 deyim çok zor adventure rank kasılıyor ve oyun dengesizleşti madem ilk oynadığımız karakter en güçlüsü neden karakter seçme ekliyosun 1 gün kasmaya uğraştığım görev 1 saat sürüyor her mmorpg bu kadar saçma mı? yoksa ben gensin impactı yanlış mı oynuyorum?

Şuan adventurer rank 20 deyim çok zor adventure rank kasılıyor ve oyun dengesizleşti madem ilk oynadığımız karakter en güçlüsü neden karakter seçme ekliyosun 1 gün kasmaya uğraştığım görev 1 saat sürüyor her mmorpg bu kadar saçma mı? yoksa ben gensin impactı yanlış mı oynuyorum?
kanka genshin oynamadım ama mmorpg'lerde seviyen arttıkça sırf 1 level kasmak için saatler harcaman cok normal
black desert oynasan sen o zaman sinir krizi geçirirsin sırf level için

Konudan bağımsız olabilir de bu oyun BDO , METİN2 gibi online MMORPG mi yoksa Division 2 gibi online olmayan MMORPG mi ?

Genel olarak MMORPG kavramı bu zaten. Hayatını gömmen ya da para ödemen lazım genelinde.

dostum takıldğım şey o değil kasılmak için zamanımı veririm o sıkıntı değil de 1 saat süren görev için 1 gün biraz dengesiz sanki

Hatamı mı düzelttiniz yoksa onlar gibi mi dediniz ? Anlamadım tam :D
yok kanka hangisi mmorpg diye gçeiyor dedin ya metin2 black desert tarzı oyunlar mmorpg'dir division 2 ise looting odaklı shooter oyunu

grindlamak sıkıntı değil darksouls falan oynamışlığım çok sadece sıkıyor be hikaye de çok ilerlemiyor zamanım çalınıyormuş gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,417
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri