Neler Yeni

'GERÇEK' sanatcıların şarkılarını rahat bırakın !

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
müslüm gürsesin şarkılarını neden cover yapıyorlar ya rahat bırakın kendini sanatçı sanan yeni nesil çakma sanatçılar bakıyorum 'Mutlu Ol Yeter ' coverlanmış 'Kaç Kadeh Kırıldı' coverlanmış 'İtirazım Var' coverlanmış ama nasıl söylüyorlar berbat abi ya yazık kendi şarkınızı yapın zaten güzel bir şey de yapamıyonuz şarkı yazıp sadece söylüyorlar ne mimik var ne kafiye var abi
sadece klip onlarada ne kadar klip denirse giyinmek için girip soyunup çıkıyorlar. gerçekten hakkını verenler var orasını burasını açmadan klip çeken ve şarkısıda güzel olanlar var ama ünlü değiller nedenmi çünkü çıplak değiller güzel kafiyeli ve anlamlı şarkılar çıkaran birisini söyliyeyimmi Naz Ölçal-Yoksun mis gibi abi he kimisi sevmez bilmem ama ben yeni nesil şarkılar dinlerken ayağımla ritim bile yapamıyorum çünkü sadece okuyorlar anlamsız,duygusuz,mimiksiz bırakın şu saçma şarkılar çıkarmayı ve gerçek sanatçıların şarkılarını rahat bırakın diyorum sözü size bırakıyorum

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Özürdilerim

Mojo jojo

80+ Silver
müslüm gürsesin şarkılarını neden cover yapıyorlar ya rahat bırakın kendini sanatçı sanan yeni nesil çakma sanatçılar bakıyorum 'Mutlu Ol Yeter ' coverlanmış 'Kaç Kadeh Kırıldı' coverlanmış 'İtirazım Var' coverlanmış ama nasıl söylüyorlar berbat abi ya yazık kendi şarkınızı yapın zaten güzel bir şey de yapamıyonuz şarkı yazıp sadece söylüyorlar ne mimik var ne kafiye var abi
sadece klip onlarada ne kadar klip denirse giyinmek için girip soyunup çıkıyorlar. gerçekten hakkını verenler var orasını burasını açmadan klip çeken ve şarkısıda güzel olanlar var ama ünlü değiller nedenmi çünkü çıplak değiller güzel kafiyeli ve anlamlı şarkılar çıkaran birisini söyliyeyimmi Naz Ölçal-Yoksun mis gibi abi he kimisi sevmez bilmem ama ben yeni nesil şarkılar dinlerken ayağımla ritim bile yapamıyorum çünkü sadece okuyorlar anlamsız,duygusuz,mimiksiz bırakın şu saçma şarkılar çıkarmayı ve gerçek sanatçıların şarkılarını rahat bırakın diyorum sözü size bırakıyorum
Hiiç okuma isteğim gelmedi. Hatta kör oldum. Biraz güzel yazsaydın.
Fikrine katılmıyorum bu arada (başlıktan anladığım kadarıyla)

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
İnsanlar benim şarkımı söylüyor olsa nasıl söylediğine bakmam, demek ki güzel bir şey başarmışım diyip mutlu olurum. Her yorum gerçeğinin daha da sevilmesini ve ün yapmasını sağlar. Yanlış düşünüyorsun. Sezen Aksu'nun telif atmaması ve Bahadır Tatlıöz'ün Kendine İyi Bak adlı şarkıya yaptığı yorumun yayın izni alması buna güzel bir örnektir. Kolay kolay yayın izni vermez Gülten Kaya.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1.5 KB · Hit: 55

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnsanlar benim şarkımı söylüyor olsa nasıl söylediğine bakmam, demek ki güzel bir şey başarmışım diyip mutlu olurum. Her yorum gerçeğinin daha da sevilmesini ve ün yapmasını sağlar. Yanlış düşünüyorsun.
ben söylemesinler demiyorum güzel söylesinler beceremiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Git dava et. Cover farklı tarzlardan yorumlamak demek, sen alışılmışın dışına çıkmak istemiyorsun ama seveni vardır illa.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Nefes alamayıp boğuldum ve öldüm. İnsanların zevkleri değişebilir ve tartışılmaz. Bir dahaki sefere A2 seviyede Türkçe bilgisine sahip olan birinin bile yapamayacağı kadar yazım yanlışı yapmazsan okumak daha kolay olur. Ayrıca imzan ile yazdıklarının da çok uyuştuğu söylenemez.

Mojo jojo

80+ Silver
Nefes alamayıp boğuldum ve öldüm. İnsanların zevkleri değişebilir ve tartışılmaz. Bir dahaki sefere A2 seviyede Türkçe bilgisine sahip olan birinin bile yapamayacağı kadar yazım yanlışı yapmazsan okumak daha kolay olur. Ayrıca imzan ile yazdıklarının da çok uyuştuğu söylenemez.
A1. Okurken kör oldum.

Top Bottom