Hocam otomatik onarım ekranı gelmiyor,gelse güvenli moda girip paylaşacağımda.@Vesemir
Minidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
Minidump dosyalarını paylaşırsan Vesemir Dayım yardımcı olur
Öncelikle merhaba. Depolamanıza herhangi bir hasar aldı mı? Eğer yakın zamanda aldı ise sorun depolamanız olabilir.Merhabalar!
Sistem açıldığında CRITICAL SERVICE FAILED mavi ekranını veriyor,hata toplama bitince restart çekiyorum yine aynı ekran çözümü olan?
Yok,yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum,cod advanced warfare oynuyordum,bir hata verdi youtubeda araştırdım bir arkadaş visual c ++ paketi vermiş yükledim restart çektim olanlar bu.Öncelikle merhaba. Depolamanıza herhangi bir hasar aldı mı? Eğer yakın zamanda aldı ise sorun depolamanız olabilir.
Hayda. İsterseniz temiz bir format atın hocam.Yok,yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum,cod advanced warfare oynuyordum,bir hata verdi youtubeda araştırdım bir arkadaş visual c ++ paketi vermiş yükledim restart çektim olanlar bu.
Hocam bios pili ne oluyor?
Keşke önceden usb'ye atsaydınız. Ben önlemimi aldım 1 usb alıp ne olur olmaz iso dosyasını attım içeri.Otomatik onarım ekranına gelse atacağımda,usb var evde başka pc yok.
aynı şeyi yaşadım max 1dk içinde sürekli olarak kapanıyor onarıma gelince de mavi hatayı veriyorHocam otomatik onarım ekranı gelmiyor,gelse güvenli moda girip paylaşacağımda.