Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

[ Gerçekten ACİLL ] Üzerime yüklü miktarda tarla kaldı

emoemir09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emirhan Kahyaoğlu
karadenizden bahsediyoruz her biri fındık tarlası farkındasın değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer emlakçı öyle derse kiralarım zaten bırakmam orayı
Bu arada geçmiş olsun annen için

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
anladım teşekkür ederim sizce giderken emlakçı ile gitmek mantıklı mı çünkü direkt olarak satmak istiyorum . emlakçı ile arsa dönümünü hesaplamak vs için yani
Hocam sakın acele iş yapmayın. Bizim burada yaşlı birisi ölüyor sonra çocuklarına kalıyor tarlalar. Onlar da hayatlarında bağa bahçeye gelmemişler kıymet bilmiyorlar ilk emlakçı ne derse hemen veriyorlar SAKIN HA FİYAT ARAŞTIRMADAN satmayın. Çünkü bizim burada mesela ne ucuza tarlalar satılıyor 1/10 fiyatlara iş bilmeyenler tarafından aman dikkat.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Hocam sakın acele iş yapmayın. Bizim burada yaşlı birisi ölüyor sonra çocuklarına kalıyor tarlalar. Onlar da hayatlarında bağa bahçeye gelmemişler kıymet bilmiyorlar ilk emlakçı ne derse hemen veriyorlar SAKIN HA FİYAT ARAŞTIRMADAN satmayın. Çünkü bizim burada mesela ne ucuza tarlalar satılıyor 1/10 fiyatlara iş bilmeyenler tarafından aman dikkat.

İlk başta emlakciya satmayacagiz her tarlanın arazi dönümünü hesaplayacagiz sonra piyasayı araştırıp ona göre bir fiyat bicecegiz sonra satışını tamamlicaz ilk aşama sadece emlakçının arziyi görüp hangi tarla ne kadar eder fiyat biçmesi

kyagizzz

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar anneden kalma üzerime yüklü miktarda miras tarla falan kaldı fakat sıkıntım şu ki dayımlar köye girmeme izin vermiyorlar o mallar bizim diye diğer kardeşime de boş imza ile üzerine aldılar bende bundan huylanıp imza atmadım küçük bir araştırma ile üzerime miras kaldığını öğrendim e devlet üzerinden fakat ne tarlaları görebiliyorum ne de köye gidebiliyorum tapuları mevcut haritada yerlerini görebiliyorum fakat işte köye almıyorlar her ne kadar kendilerini ikna etmeye çalışsam dahi bana sert cevaplar verdiler ne yapmalıyım sizce ? yasal olarak tapular üzerimde istersem tapu müdürlüğünden çıkartabilirim sıkıntı yok ama işte hiç bir şekilde ulaşamıyorum bahçelerime ayrıca kendileri yıllardır tarlamı kullanıyorlar ve beni hiç bir şekilde uyarmadılar ta ki ben uyanana kadar öneriniz nedir ?
Hocam jandarma ile vs git. Benim dayimlar dayilarindan zorla aldılar. Eğer jandarma vs ile de olmassa eli kolu uzun bir insanla git

İlk başta emlakciya satmayacagiz her tarlanın arazi dönümünü hesaplayacagiz sonra piyasayı araştırıp ona göre bir fiyat bicecegiz sonra satışını tamamlicaz ilk aşama sadece emlakçının arziyi görüp hangi tarla ne kadar eder fiyat biçmesi
Hocam emlakçı olucudur. Adam ekmek yemenin peşinde. Kendimizden biliyorum. Kendin araştır bak

Dediğim gibi dayimlar hukuki olarak haklı oldukları zaman(kandırarak vs imza attıkları zaman) hemen çevrendeki eli kolu uzun bir insna vardır illaki güçlü lafı geçen ona git. Alırken ya biraz sendne ya biraz ondan alır ki büyük ihtimalle ondan alır. Bu şekilde tehdit et onları. Eğer hala ısrarcı olurlarsa git bu adama soyle o alır. Ama kendisinde de ya sendne ya ondan pay alicaktir bu işler böyle. İlk önce tabii ki jandarmaya git.

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
aga dikkat edin babam ev alıcaktı 360k demiş babama, bu şahıs babamın az çok tanıdıgı biri 4 5 tane emlakçı yalanıyla 320k emlakçısız 20k da kendi cebine baya karışık anlatamadım kusura bakma dikkat et yani

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
efemertmiraç
Tapuda dayılarında hissesi varmı adları geçiyormu hisseli tapu mu yok sadece sizin adınızmı var tapuda

hisseli tapuda

Öyle kolay değil önce mahkemeye gideceksin dayılarında hakkı varsa sen sadece kira talep edebilirsin yada izalei şuur davası gibi bir şey vardı ona başvuracaksın orada yok pahasına satılır

Tek tapu ise ozaman kolay hiseli ise çok uğraşırsın

Basrii

80+ Bronze
anladım teşekkür ederim sizce giderken emlakçı ile gitmek mantıklı mı çünkü direkt olarak satmak istiyorum . emlakçı ile arsa dönümünü hesaplamak vs için yani

yani gidince direkt nasıl satarım bilmiyorum bir fikriniz var mı ?
Tapu kadastro da götür yanında arsaları ölçüp kazık çaksınlar, ardından amcanlara teklif et satıyorum diye baktın yanaşmadı ver emlakçıya halleder.

KlausM

80+ Silver
usta ben olsam satarım çünkü orayı ekemezsin eksende sabote ederler geceleri traktör eşliğinde ektiklerini ezerler gibi gibi en iyisi o arsayı satmakdır.

(ne tarlası olursa olsun sana rahat vermezler kısacası.)

Top Bottom