[ Gerçekten ACİLL ] Üzerime yüklü miktarda tarla kaldı

Satarsınız umarım. Parsel veriyorlarsa çok fazla eder büyük ihtimalle.

evet parsel detaylara inince yüz ölçümü falan hepsi görünüyor baya büyük
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bizim iş çok karışık, bizim araziler sivasta. Dedemin babası eskiden köy ağasıymış ve üzerinde tapu dairesinde bir dünya arazi gözüküyor. Ama sorun şu, araziler çok eski tarihli olduğu için herkes üzerine almaya çalışmış ve bir dünya ortak gözüküyor arsalarda. O yüzden şuanki durumumuzun iyi olması sebebiyle köydeki arazileri bıraktık artık. Tapuyu kolay yoldan alinacaklari üzerimize aldık ve gerisini artık haram zıkkım olsun diyip bıraktık...

hmm anladık bende tam aksi hepsi üzerimde ve sağlam şekilde baya baya benim yani

evet parsel detaylara inince yüz ölçümü falan hepsi görünüyor baya büyük

hmm anladık bende tam aksi hepsi üzerimde ve sağlam şekilde baya baya benim yani
Dediğim gibi senin tapuda uğraşacağın hiçbir iş yok, sadece tapuları çıkartırken arsaların vergi borçları çıkabilir onları öder tapuyu anca alabilirsin. Gerisi jandarma eşliğinde...

Dediğim gibi senin tapuda uğraşacağın hiçbir iş yok, sadece tapuları çıkartırken arsaların vergi borçları çıkabilir onları öder tapuyu anca alabilirsin. Gerisi jandarma eşliğinde...

anladım teşekkür ederim sizce giderken emlakçı ile gitmek mantıklı mı çünkü direkt olarak satmak istiyorum . emlakçı ile arsa dönümünü hesaplamak vs için yani

yani gidince direkt nasıl satarım bilmiyorum bir fikriniz var mı ?

devletin hangi imkanların kullanabilirsen kullan knk. Bir avuç toprağını bile kimseye karşılıksız bırakma. Eğer sen iplemessen , yanan sen olursun. Jandarmayla yada askerle yada savcıyla herneyse gir onlarla. kimse sesini bile çıkaramaz sana.
Hakkın olanı al -gel kardeşim

bir yerine bile koyacam şaka mak uğraşıcam ya anamdan kalmış hakkımı yiyorlar

bir yerine bile koyacam şaka mak uğraşıcam ya anamdan kalmış hakkımı yiyorlar
varmı öyle beleşe hııı. Kimse kimseye günahını vermez.
Senin davan, haklı davadır. asdeqdadwedasd. Şaka bi yana kolay gelsin knk. kolay olmayacak şimdiden söyliyim

varmı öyle beleşe hııı. Kimse kimseye günahını vermez.
Senin davan, haklı davadır. asdeqdadwedasd. Şaka bi yana kolay gelsin knk. kolay olmayacak şimdiden söyliyim

direkt jandarma ile konuşup halledicem emlakçı ve fotoğraflar eşliğinde her şeyi satıcam ya akrabalarım almak zorunda kalacak yada başkası alacak seçim şansı bırakmıcam büyük ihtimalle onlar alacak gibi duruyor eminim başkasına bırakmamak için ellerinden geleni yaparlar

Nasıl boyutta bir arsa, çok merak ettim hocam. Bol şans dilerim

Nasıl boyutta bir arsa, çok merak ettim hocam. Bol şans dilerim

ya nasıl anlatsam bilemiyorum ama en az bahçesi olan okul kadar var karadenizde olduğu için bir de eğim var nasıl anlatsam bilemedim

Çünkü koydeki arsalar çok etmez ama bulunduğu yere bağlı eğer emlakçı 100 bin TL ve alti derse kirala orda satma beklet

karadenizden bahsediyoruz her biri fındık tarlası farkındasın değil mi ?

Çünkü koydeki arsalar çok etmez ama bulunduğu yere bağlı eğer emlakçı 100 bin TL ve alti derse kirala orda satma beklet
eğer emlakçı öyle derse kiralarım zaten bırakmam orayı

Son düzenleme:
Geri