Gerçekten çirkin olmak

sad.

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
16
Bunlar kendi deneyimlerim : dışarıda yürürken önüne bakarak yürürsün, olabildiğince hızlı yürürsün, insanlarla göz göze gelmekten ve sohbet etmekten kaçınırsın özgüvenin düşük olduğundan dışarıdaki işini olabildiğince hızlı bitirip eve dönmek istersin sosyal olmazsın arkadaşın olmaz kaç yaşına gelirsen gel ilişkin olmaz görünüşünden insanlar seni ciddiye bile almaz kısaca hayata -1 ile başlıyorsun çirkin olman sana direk bir puan kaybettiriyor birde hayatta başarısız olursan o -2 ye düşüyor başarısız olduğundada paran olmayacak demektir böylelikle hayata eksilerle başlayıp eksilerle devam ediyorsun boş zamanlarında yapacak bir şey bulamayıp fast foodunu kolanı alıp tüm gün açıp bir film dizi izliyorsun böyle böyle yıllar geçtikçe obezde oluyorsun belli bir zamandan sonra akıl sağlığını korumakta zorlanmaya başlıyorsun görünüşümü önemsemeyeyim diyorsun ama biliyorsunki öyle görünüyorsun, çirkin olmanın daha birsürü sayamadığım insana zararları var şuan yaşadığım aklıma gelenler bunlar.

Bu forumda aslında tüm sosyal medyada ondan çok var, bundan eminim.

Millet çirkin olsun olmasın
Millet fakir olsun olmasın
Millet makam-mevki sahibi olsun ya da olmasın

Belli bir huzursuzluğu uzun süredir yaşadığında veya kronik olarak yaşadığında o huzursuzluğu, kendini boşlukta bulur ve saçma sapan, erteleyici, geçiştirici mekanlarda veya alanlarda zaman harcar. Bu böyle genel olarak.

Hayatında eğer bu döngüyü kırmak istiyorsan çok CESUR ve İnançlı olmalısın. PEKİ SEN CESUR VE İNANÇLI MISIN?

Çirkin olmak hiç bir şeye yapmana engel değil ki iltifat alamazsın o kadar bununda hayatını etkilememesi lazım etkiliyorsa sana kimse bir şey yapamaz kendi kendini bitirirsin

Çirkin diye aynı tas aynı hamam giderse eğer, evlenemez, iş sahibi olamaz, herkes onu ezer, bir baltaya sap olamaz. Bu döngüyü kırması gerek, gerçekçi olmalı.

Çirkin insan değil bakımsız insan olur, şaka yapma amacı ile demiyorum elin yüzün düzgün sanırsam doğma büyümede herhangi bir fiziksel sorunun yok sanırsam. illaki kişiliğe oturan bir tarz bulursun ona göre giyinirsin. kendine özel saç sakal stili bulursun bir şekilde kalıbına oturtursun ama hiçbirşey kendiliğinden olmaz. kimse yatarak güzel olmuyor emin ol en kötü yüzüne sabah okula gitmeden nemlendirici vuruyordur yada yeme içime dikkat edip sivilceyi felan önlüyordur.

Çirkin insan değil bakımsız insan olur, şaka yapma amacı ile demiyorum elin yüzün düzgün sanırsam doğma büyümede herhangi bir fiziksel sorunun yok sanırsam. illaki kişiliğe oturan bir tarz bulursun ona göre giyinirsin. kendine özel saç sakal stili bulursun bir şekilde kalıbına oturtursun ama hiçbirşey kendiliğinden olmaz. kimse yatarak güzel olmuyor emin ol en kötü yüzüne sabah okula gitmeden nemlendirici vuruyordur yada yeme içime dikkat edip sivilceyi felan önlüyordur.
zengin insan : paranın önemi yoktur

biraz böyle oldu gibi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çirkin diye aynı tas aynı hamam giderse eğer, evlenemez, iş sahibi olamaz, herkes onu ezer, bir baltaya sap olamaz. Bu döngüyü kırması gerek, gerçekçi olmalı.
hocam zaten okumuyorum çalışıyorum ama çirkin olmam hayatımı baya kötü etkiliyor hayatı yaşayamıyorum 60 yaşındaki yaşlı bi insandan farkım yok

zengin insan : paranın önemi yoktur

biraz böyle oldu gibi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam zaten okumuyorum çalışıyorum ama çirkin olmam hayatımı baya kötü etkiliyor hayatı yaşayamıyorum 60 yaşındaki yaşlı bi insandan farkım yok
bende çirkinim benlede çok dalga geçtiler, eğer elinden geleni yaptıysan ve başka bir şey gelmiyorsa elinden. kafaya takmak sadece seni dögüye sokup ha bire canını sıkacak seni hırpalayacaktır. salla gitsin moruk senden iyisi yok öyle düşün kendini ezme kendi kafanın içinde.

Profilinden de anlaşıldığı üzere bu konuyu çok kafaya takmışsın ve mutlu değilsin. Ortaokul da gerçekten çok kötü bir tipim vardı bir de çok zayıftım boyum kısaydı. Saydığın bütün özellikler bende de vardı. Bende üzülüyordum tabii ki. Fakat son 1 senede öyle bir değiştim ki. Boyum uzadı, az da olsa kilo aldım, artık çirkin değilim (kendi gözümde). Yani burdan anlatmaya çalıştığım sende değişebilirsin bu kadar takma. Mesela git saç stilini değiştir, yeni kıyafetler dene vs vs. Herkese aynı şey yakışmaz diğer insanlara benzemeye çalışma kendi tarzın olsun. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Geri