gereken performansın altı

Mosebe

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar biligasayarı alalı 1 ay oldu vatandan aldım fps değeleri az geliyordu(diğer bu sistemi olanlarla karışılaşdırtığımda)user benchmark testi yaptı sonuc bu driver vs güncel neden böyle acaba fikri olan yazarsa sevinirim
1650super
i3 9100f
8gb 2666mhz

Ekler

• sasas.png
    sasas.png
    77.4 KB · Hit: 39
  • sasfasf.png
    sasfasf.png
    175.6 KB · Hit: 33
Testi nerden yaptın?

Dostum siteden test mi yapılır? Ne saçma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

userbenchmark ama oyunlaradada fps düşük geliyordu örneğin lolde 120 felan alıyor aynı sistem 180 den aşa inmiyor
lolde 180 fps falan alamazsın imkansız. Pubg gibi oyun varsa gidin deneyin minimum ve maximum fps i bize söyleyin.

lolde 180 fps falan alamazsın imkansız. PUBG gibi oyun varsa gidin deneyin minimum ve maximum fps i bize söyleyin.dermis
başkan dermisin test yapabileceğim bi program vs

lolde 180 fps falan alamazsın imkansız. PUBG gibi oyun varsa gidin deneyin minimum ve maximum fps i bize söyleyin.
gta formattan önce 60-70fps alıyordu her şey ultra fx mx felan düşüktü hatırlatığım kadarıyla

başkan dermisin test yapabileceğim bi program vs

gta formattan önce 60-70fps alıyordu her şey ultra fx mx felan düşüktü hatırlatığım kadarıyla
Bir sıkıntı yok gibi. Ekran kartına furmark benchmark testleri yapılıyor ama bi oyun girip denesen gerek kalmayacak. Bu testleri nasıl yapıcağın konusunda çok iyi değilim. Videolardan ve sitelerden fps testlerine bakıp üzülme onlar doğru değil. Lol ekran kartı kullanmayan bir oyun rx 580 kullandım 140 fps 1660s kullandım yine 140 fps :D

Geri