Neler Yeni

Gerekli ama gereksiz sınıf arkadaşları.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
9. Sınıfım ve anlaşıldığı üzere okula yeni geçtim sınıftaki çoğu kişiyle yeni tanıştım. Siniftakilerle aram çok iyi çoğu ile muhabbetim var fakat wp grubunda hepsi farklı insanlar oluyorlar. Grupta sürekli alkol muhabbeti dönüyo yaşlar 14. Biri birine söz veriyo ilk seninle alkol alicam diye, biri diğerine. 14'lük öğle arası için süt ve cocopops getiren Muhammed akşam olunca grupta kızlara alkol sözü veriyo 18'e girince ilk seninle icicem fln. Bu muhabbet ilk başta makarasına gibiydi baymıyodu bu arada başından beri katılmadım bu konuya yani konuşmadım hiç çünkü bu yaşta doğru bulmuyorum hatta 18, 28 fark etmeksizin hiç doğru bulmuyorum. Yani kendi aralarında ki muhabbet beni ilgilendirmiyor fakat her gün 36 kişilik sınıf grubunda b!ra muhabbetinin dönmesi artık can sıkmaya, cringe olmaya başladı. Karşı bir şey söyleyince de ağlama fln diyolar. Arkadaş seçiminde zorlanacagim gibi. Onlarla muhabbeti kes diyebilirsiniz fakat konuştuğum hemen hemen herkes konuya dahil. Sizce ne yapayım? Bir keresinde yine bu konu açıldığında bir yiyeceğin bahsi geçmişti. Yine 14'lük arkadaşlarım "bunun da yanında r@kı iyi gider" dediler sonra r@kı mı b!ra mi tartışması açtılar... Sorsan hiç içmemişler ama içenlerden daha iyi biliyorlar. Neyse tartışmaya son vermek adına en iyi süt dedim. Sen agliyon, gibi şeyler dediler. Daha da sesimi çıkartmıyorum çünkü çıkarırsam sert olacak ve kimsenin kalbi kırılsın istemem sonuçta 4sene boyunca yüz yüze bakacağım insanlar. Bize ne vs. diyebilirsiniz içimi dökmek istedim... İyi geceler Donanım Arşivi Forum.
Klasik ergenlik davranışları bunlar. Yapman gereken basit. Konuşma demiyorum ama arana mesafe koy içli dışlı olma. Grubu sessize al bu kadar.

Son düzenleme:

123kral14

80+ Silver
Birde anlamadığım okul benim okulum anadolu lisesi arkadaş sınavlar hem 1 hafta erken başlamış hem de okulda türkçe bilmeyen suriyeliler var lan varya okula sadece yok yazılmamak için gidiyorum. Her dersi 0 dan youtubeden bitiyorum ne hocalar anlatabiliyor ne ben anlıyorum zaten hafif astımım var genelde nefessiz kalıyorum başlıcam şmidi ya

Bura.K

80+ Silver
2-3 sene geçmeden akılları başlarına gelir. Alkol içmenin havalı olduğunu sanıyorlar. Sorsan Redbull içince sarhoş taklidi yapan tiplemeler bunlar. Ya bahane uydurup gruptan çık ya da bunları takma. Kızlar da olumlu bakıp sohbetteler ise sal gitsin, akışına bırak. Nasıl olsa sadece WP grubunda dönüyor bu konuşmalar.
Benim eski liseyi görsen, 9. Sınıfa gidenler sokakta sigara içer, alkol tüketirler idi. Müdür hepsini tutup velisini aradı veliler "haberimiz var hocam. Bırakın içsinler" dedi. Yani aklım almıyor böyle Anne-Babaları görünce. Nereden satın aldıklarını hala bilmiyorum çok eskiden idi. Şimdi üniversite okuyorum. O zamanlar Lise 2-3 falandım.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Okuldaki diğer sınıfları bi gez sınıfları tek tek gezip selam ver küçük bi ortam oluştur orada takıl.
kendi sınıfındaki grupta ise sınıfın sessiz çocuğu ol.

DeH$et

80+ Silver
Okuldaki diğer sınıfları bi gez sınıfları tek tek gezip selam ver küçük bi ortam oluştur orada takıl.
kendi sınıfındaki grupta ise sınıfın sessiz çocuğu ol.
Hocam dediğim gibi sınıftaki siniftakilerle bir sorunum yok ama wp grubunda olan siniftakilerle sorunum var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Aslında 2 sene alan seçince sınıfının yarısı falan gider.
Bu arada bu bizde de dönüyordu geçen yıl bir tanesi ne kadar içki varsa içmiş adam master yapmış.

DeH$et

80+ Silver
Ne lisesi bu arada
Hocam lisenin önemi az bence. Ben İstanbul'da obp ile alan ilk 3 liseden birine gidiyorum. Dershaneden tanıdığım arkadaşlara grubumuz var onlarin içinde de meslek lisesine gidenler var hiç bir kere redbull muhabbeti bile açılmadı ki sınıf grubuyla aynı aktiflik var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha şimdi bi giriyim dedim wp ye alin buyurun. Kız şahıs ders çalışmış notlarını atmış ve dönen muhabbet. Ne var bunda makara yapmış gibi derseniz de makara değil arkadaşlar ciddiyim makara değil.
IMG_20211025_230707.jpg

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Gerekli ama gereksiz ne kadar güzel bir tabir. 10. sınıfım aynı şekilde kimseyi sevmiyorum fakat herkesle aram en iyi arkadaşlarından daha iyi fakat kimseyi ne seviyorum ne önemsiyorum. Yapacak bir şey yok palavraya devam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı kafadayım. Bazıları çok boş yapıyor ama muhabbetim genellikle iyi.Böyle çok aynı kafada insan yok

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,224
İsim
Abdullah Aydoğdu
4 sene yüz yüze bakmayacaksınız. 11. sınıftan itibaren tercih ettiğiniz bölümlere gideceksiniz.
Herkes aynı bölümü seçmeyecek. Seçseler bile sınıflar değişecek.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunların kökünü kazımak lazım

Top Bottom