Neler Yeni

Gerekli ama gereksiz sınıf arkadaşları.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
14'lük öğle arası için süt ve cocopops getiren Muhammed akşam olunca grupta kızlara alkol sözü veriyo
ALLAHIM AFFET ÇOK GÜLDÜM SDLŞİFGMASDLŞGÖALŞSDNMASDLŞİFGMASDLŞFMSAŞDKLGNASDLMGŞLSDGNLŞİASDGLŞİASDNGLŞASD GBKLASNMGŞKLSADNGLŞASNDMGLŞKASDMFGŞLKASNDFŞLASNFKLŞSDMFŞLASDMFŞKLSADBGKLŞSADMNFKLŞASNDGKLANMSDFKLŞASNDK

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Bunlar 18' e girene kadar lise bitiyor o zamana kadar kim kalır kim gider belli olmaz 2-3 sene alkol almak için mi bekleyecekler neden birbirlerine söz veriyorlar .d
Bu kadar süre bekleyeceklerini sanmam isteyen kişiler kendi iradesiyle içer zaten içmek isteyen yaşı vs beklemez
Bira dedikleri şeyi 3-5tl bir şey sanıyorlar galiba bi bira olmuş en kötü 15TL yani bir kişi için de bir bira yetmez 3-4 bira alacak parayı kolay kolay bulabileceklerini sanmam,şuan hiç bunları düşündüklerini sanmıyorum,
Genelde bu tipler ordan burdan görerek özenen tipler olur, efkarlanmak ister ama bir şey yapamazlar redbull vs içerler işte,böyle millete orda burda bira sigara muhabbeti yapıp millete farklı lanse edip kendilerini havalı zanederler.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Klasik ergenler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar 18' e girene kadar lise bitiyor o zamana kadar kim kalır kim gider belli olmaz 2-3 sene alkol almak için mi bekleyecekler neden birbirlerine söz veriyorlar .d
Bu kadar süre bekleyeceklerini sanmam isteyen kişiler kendi iradesiyle içer zaten içmek isteyen yaşı vs beklemez
Bira dedikleri şeyi 3-5tl bir şey sanıyorlar galiba bi bira olmuş en kötü 15TL yani bir kişi için de bir bira yetmez 3-4 bira alacak parayı kolay kolay bulabileceklerini sanmam,şuan hiç bunları düşündüklerini sanmıyorum,
Genelde bu tipler ordan burdan görerek özenen tipler olur, efkarlanmak ister ama bir şey yapamazlar redbull vs içerler işte,böyle millete orda burda bira sigara muhabbeti yapıp millete farklı lanse edip kendilerini havalı zanederler.
Kesinlikle katılıyorum.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Genelde bu tipler ordan burdan görerek özenen tipler olur, efkarlanmak ister ama bir şey yapamazlar redbull vs içerler
aga redbull bildiğin enerji içeceği değil mi ya niye millet bira niyetine içio hani bira niyetine limonata içmek gibi bişi

Microsoft

80+ Bronze
9. Sinifim bende sinifta en iyi arkadaşlarimdan bile nefret ediyom wp gurubunu sessize al okulda konu açılmaya başlanırsa yan sinifa go brrr

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,536
İsim
Oğuz Oğuz
Kardeşim maalesef lise öyle. En güzel yer üniversite sınıfıdır. Çünkü neden? Sebebi çok kolay hep senin kafanda insanlar oluyor. Mesela uçak okudum. Herkes uçak ile ilgili her şey biliyor ve güzel sohbetler dönüyor. Hocaların da iyiyse mükemmel oluyor. Yani diyeceğim yapacak bir şeyin yok. Lise öyle bir yer. Elimde olsa daha erken üni'ye giderdim. Ama unutma en güzel arkadaşlıklar liseden çıkar.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
9. Sınıfım ve anlaşıldığı üzere okula yeni geçtim sınıftaki çoğu kişiyle yeni tanıştım. Siniftakilerle aram çok iyi çoğu ile muhabbetim var fakat wp grubunda hepsi farklı insanlar oluyorlar. Grupta sürekli alkol muhabbeti dönüyo yaşlar 14. Biri birine söz veriyo ilk seninle alkol alicam diye, biri diğerine. 14'lük öğle arası için süt ve cocopops getiren Muhammed akşam olunca grupta kızlara alkol sözü veriyo 18'e girince ilk seninle icicem fln. Bu muhabbet ilk başta makarasına gibiydi baymıyodu bu arada başından beri katılmadım bu konuya yani konuşmadım hiç çünkü bu yaşta doğru bulmuyorum hatta 18, 28 fark etmeksizin hiç doğru bulmuyorum. Yani kendi aralarında ki muhabbet beni ilgilendirmiyor fakat her gün 36 kişilik sınıf grubunda b!ra muhabbetinin dönmesi artık can sıkmaya, cringe olmaya başladı. Karşı bir şey söyleyince de ağlama fln diyolar. Arkadaş seçiminde zorlanacagim gibi. Onlarla muhabbeti kes diyebilirsiniz fakat konuştuğum hemen hemen herkes konuya dahil. Sizce ne yapayım? Bir keresinde yine bu konu açıldığında bir yiyeceğin bahsi geçmişti. Yine 14'lük arkadaşlarım "bunun da yanında r@kı iyi gider" dediler sonra r@kı mı b!ra mi tartışması açtılar... Sorsan hiç içmemişler ama içenlerden daha iyi biliyorlar. Neyse tartışmaya son vermek adına en iyi süt dedim. Sen agliyon, gibi şeyler dediler. Daha da sesimi çıkartmıyorum çünkü çıkarırsam sert olacak ve kimsenin kalbi kırılsın istemem sonuçta 4sene boyunca yüz yüze bakacağım insanlar. Bize ne vs. diyebilirsiniz içimi dökmek istedim... İyi geceler Donanım Arşivi Forum.
Alkol muhabbeti kadar saçma muhabbet yok.
Ama şu da var .
Sen mi doğrusun onlar mı yanlış?
Ve bu yazdıkların ne kadar çarpıtılmış?

bıraktım

80+ Bronze
9.sınıf ergenlik dönemi arkadaşlarının alkol sigaraya özenmesi onlarla ilgili konuşunca cool olcagını sanması gayet normal. Senin aklın başında biraz daha onlara göre olgun oldugunu düşünüyorum o yüzden sana cringe gelmesi çok normal

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Seneye düzelirler.

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
Hocam lisenin önemi az bence. Ben İstanbul'da obp ile alan ilk 3 liseden birine gidiyorum. Dershaneden tanıdığım arkadaşlara grubumuz var onlarin içinde de meslek lisesine gidenler var hiç bir kere redbull muhabbeti bile açılmadı ki sınıf grubuyla aynı aktiflik var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha şimdi bi giriyim dedim wp ye alin buyurun. Kız şahıs ders çalışmış notlarını atmış ve dönen muhabbet. Ne var bunda makara yapmış gibi derseniz de makara değil arkadaşlar ciddiyim makara değil.
Alıntıyı görüntüle
PUHAHHAHAHHAHAHHAHAHAH badboyum olm ben Redbull içim hawli olim 🍺 🤤🤤

Top Bottom