Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gerekmedikçe dedim zaten.Üniversite yurduna setup mı kuralım kral? Mecbur laptop lazım.
Hocam gerekmedikçe dedim zaten.Üniversite yurduna setup mı kuralım kral? Mecbur laptop lazım.
Bende ironi ile karşılık veriyorum.İroni yapıyor.
ironi yapmayın kalkyor sonraİroni yapıyor.
Sdn ve chip online hariç iyi gidiyor technopat ve da forum da çok aktif olamaya çalışıyorum.Namıdeğer motoru çalınan gaspçı.
Tüm forum sayfalarında oturum açıp aktif olmak istiyordun.
Olabildin mi bari?
Kablosuz klavye mouse al birde 10m hdmı yat oyna yada televizyona bağla koltuğuna otur masana ayağını at oyna. En azından bacağımız pişmez.Adam haklı aslında eğer dediği gibi taşıma ihtiyacın yoksa bir tık mânasız Gerçi adam belki yatağına uzanıp löl oynamak istiyor ne bileceksin
Yok yaw notebook kadar düzenli olmaz o. Hiç notebook kullanmadım çok merak ettiğim bir tecrübe. Düşünsene lavaboda su dökerken bilgisayar kullanıyorsunKablosuz klavye mouse al birde 10m hdmı yat oyna yada televizyona bağla koltuğuna otur masana ayağını at oyna. En azından bacağımız pişmez.
Derstesin ve kamera açık...Yok yaw notebook kadar düzenli olmaz o. Hiç notebook kullanmadım çok merak ettiğim bir tecrübe. Düşünsene lavaboda su dökerken bilgisayar kullanıyorsun
Derstesin ve kamera açık...