Neler Yeni

Gereksiz Korkular Nasıl Yenilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eyüp YİLDIRIM
Son birkaç gündür biraz iç sıkıntım ve gereksiz korkularım, endişelerim var. Mesela bir şey doğrarken elimi kesmekten, yürürken ayağımı burkmaktan, ortada savaş bile yok ama savaşta yaralansam acıya nasıl katlanırım korkusu var. Sizce ne yapabilirim? Psikiyatri ilaçları kullanıyorum bu arada.
Belki tavsiyem çok işine yaramaz ama söyliyim. Korkuyla yaşanmaz reis. Biraz da kişiye bağlı ama korktuğun şeyin olmayacağına bir şekilde inanman lazım.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Türkiye ile ilgili ben son 4 yıldır kendimi iyi hissetmiyorum mesela ama elimden de bir şey gelmiyor
kesinlikle bende öyle artık bu savaşlar sayesinde her alçak uçan veya sesi yüksek olan uçaklara direkt odaklanıyorum artık ve plan kuruyorum kafada, her an bomba düşerse ne yapacağım diye veya evdeysem bu durum daha korkunç oluyor, nereye saklansam, bina yıkılsa ne olacak, nasıl kurtulabilirim, kurtulursam ailem nasıl kurtulacak veya kurtulduysak herkes geri eski hayat nasıl düzelecek. Bu cumhuriyet bayramında İzmir'de savaş jetleri genelde 2-3 gün öncesi ufak bir tur atarlar, kalp yapıp geri havalimanına dönerler. Askeri havalimanı normal havalimanının yanında ve uçaklar kalkış yaparken hepsi bizim evin üstünden geçerler, o anda jetler alçak gidiyorlardı bir ses geldi 5 tane jet yan yana bastı kalbim yerinden çıkacaktı gösteri öncesi antrenman uçuşu olacağını unutmuştum.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Göktuğ Demircan
kesinlikle bende öyle artık bu savaşlar sayesinde her alçak uçan veya sesi yüksek olan uçaklara direkt odaklanıyorum artık ve plan kuruyorum kafada, her an bomba düşerse ne yapacağım diye veya evdeysem bu durum daha korkunç oluyor, nereye saklansam, bina yıkılsa ne olacak, nasıl kurtulabilirim, kurtulursam ailem nasıl kurtulacak veya kurtulduysak herkes geri eski hayat nasıl düzelecek. Bu cumhuriyet bayramında İzmir'de savaş jetleri genelde 2-3 gün öncesi ufak bir tur atarlar, kalp yapıp geri havalimanına dönerler. Askeri havalimanı normal havalimanının yanında ve uçaklar kalkış yaparken hepsi bizim evin üstünden geçerler, o anda jetler alçak gidiyorlardı bir ses geldi 5 tane jet yan yana bastı kalbim yerinden çıkacaktı gösteri öncesi antrenman uçuşu olacağını unutmuştum.
valla hocam benim ölümden yana bir korkum yok mümkünse acısız olsun ama bütün hayatımı bomboş eglenemeden bir şey ogrenemeden hiçbir insanın kalbine dokunamadan yaşarımda ölürüm diye çok korkuyorum açıkçası içim daralıyor böyle

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
valla hocam benim ölümden yana bir korkum yok mümkünse acısız olsun ama bütün hayatımı bomboş eglenemeden bir şey ogrenemeden hiçbir insanın kalbine dokunamadan yaşarımda ölürüm diye çok korkuyorum açıkçası içim daralıyor böyle
Daha görmek istediğim çok şey var onları görmeden ölmek istemiyorum ki eğer ölürsem acısız olsun yeterli.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Ad
Türkiye ile ilgili ben son 4 yıldır kendimi iyi hissetmiyorum mesela ama elimden de bir şey gelmiyor
indir (5).jpeg

Top Bottom