ben Turktelekom kullanıyorum geçen kero yapıyordu özel maçtan serveri istanbul seçmişti bi dene istersenTest yaptığımda 11 gozukuyor valorantta 300 oluyor TTNet zyxel kullanıyorum ethernet ile bağlı en son driver yüklü
bilmem belki svyi değiştiriyordurkanka o ozel maç için işte sıkıntı orda
4 ms diyorJitter kaç hocam?
İnternet Hız Testi, Download & Upload Speedtest
Türk Telekom hız testi aracı sayesinde, internet hızınızın indirme(download), yükleme(upload) ve ping(ms) verilerini hızlı bir şekilde ölçümleyebilirsiniz.hiztesti.turktelekom.com.tr
çok iyi bir değer değil ama 300ms yapması da imkansız4 ms diyor
arkaplanda herşeyi kapattım 2. monitor yok diğer oyunlarda ping derecesi bu kadar fazla değilçok iyi bir değer değil ama 300ms yapması da imkansız
arka planda kullanılan program yüzünden olabilir
log tutan bir program var mı bilmiyorum var ise oyun esnasında kullanım değerlerini log tutsun
yok ise 2. monitörden bakın internet kullanımına.
O zaman oyun ile ilgiliarkaplanda herşeyi kapattım 2. monitor yok diğer oyunlarda ping derecesi bu kadar fazla değil
Hat değerlerini konuya ekleyebilme şansınız var mı? Ayrıca tamamen speedtest üzerinden yaptığınız testinde bir ekran görüntüsünü ip adresinizi gizleyerek ekleyebilir misiniz? Oyunla alakalı değildir bu problem. Çok ama çok yüksek ihtimalle, ya sizin iç tesisatınızda oluşan bir problemden ötürü hattınızın etkilendiği, yada ISS'nızla alakalı bir problem yaşıyorsunuz. Modeminizin hat değerlerini SNR margin vb. kavramların yer aldığı kısımdan bulabilirsiniz.Test yaptığımda 11 gozukuyor valorantta 300 oluyor TTNet zyxel kullanıyorum ethernet ile bağlı en son driver yüklü
jitter ms tam olarak ne oluyor benım 1ms cıktı normal pıng de 5 bazen ıkı 3 sanıyelık 40pıng den 90 120 olup tekrar gerı 40 donuyro valorant degıl oyun ama genel pıng sorunu ıste arada bır yapıyor bazı gun yapmıyor bazı gun yapıyor modeme reset atmam gecıcı cozum olur muJitter kaç hocam?
İnternet Hız Testi, Download & Upload Speedtest
Türk Telekom hız testi aracı sayesinde, internet hızınızın indirme(download), yükleme(upload) ve ping(ms) verilerini hızlı bir şekilde ölçümleyebilirsiniz.hiztesti.turktelekom.com.tr