Neler Yeni

Gereksiz sınav korkusu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Umut baltacı
Düşük alırsam ailem bir şey demiyor fakat düşük alma korkusu var. Düşük alsam da hiç bir şey olmayacak. Bugün matematik sınavına girdim hiç bir soruyu yapamadım ama 60-70 alcam anlarsınız artık. Sırada seçmeli matematik sınavı var. Matematiği yapamadığım için daha da korkmaya başladım. Tavsiyeleriniz var mı? Not: Yüksek alma gibi bir amacım yok.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hangi sınıfsın bilmiyorum ama en az 50 al yeter hadi düşük aldın diyelim sınavlar bittiğinde o derse biraz daha çok çalış yeter

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Umut baltacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8. sınıfım 1. dönem matematikden 77-90 aldım bu dönem çok zor geldi aralıksız kaç saat çalıştım gene konuları anlamadım. inkılap dan 95 seçmeli fenden 95 ama matematıgı anlamadım. Ondan korkuyorum

Rulep

80+ Gold
Klişe ama düzenli çalış yani olmadı en azından haftada 2-3 kere bak sınav zamanı gelince üstünden geçtiğinde yapabildiğini bilince korkun olmayacaktır

Berke Fitness

80+ Bronze
Okul sınavları ciddiye alınacak konu değil. Dersi geç yeter. Önemli olan ortaokuldaysan LGS, lisedeysen YKS. Obp seni sadece 2-3k kişinin önüne atar. 1 tane fizik sorusu çözsen o kişileri geçiyorsun zaten

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Yüksek alma gibi bi amacın yoksa diğer sınavda yapamadıklarına bak yeter liseye geçince alışırsın zaten başlarda notlara şaşırabilirsin ama sıkıntı yapma alışıyosun.

Top Bottom