Neler Yeni

Lise hakkında bazı sorularım

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
s

sana şöyle diyeyim eğerki bir dersten 50 altında bir not alırsan o dersten kalıyorsun (hangisi olduğu önemli değil) ondan sonra o dersin hocasının yanına gidip telafi sınavı yapmasının istiyorsun ve hoca senin için yeni bir sınav daha çıkartıyor ve seni bu sınava sokuyor (tabii ki bu sınav eskisinin yerine geçmiyor eskisinde kaç aldıysan odur ama girdiğin yeni sınavda ortalamanı yükseltmiş oluyorsun mesela normal zamanda 2 sınav 2 de sözlü giriliyorsa busefer 3 sınav 2 sözlünün ortalaması alınıp hesaplama yapılıyor ve yeni bir sınav eklendiğinden o sınavda yüksek alırsan ortalamanı 50 üstüne çıkarabiliyorsun yoksa sınıfta kalıyorsun
yani herhangi bir dersten kalırsam, sınıftanda kalıyorum öyle mi

aLoNeDarK33

80+ Bronze
yani herhangi bir dersten kalırsam, sınıftanda kalıyorum öyle mi
eğerki o dersin ortamasını yükseltmezseniz kalırsınız ve bu durumda 3.ekstra sınav devreye giriyor onun sayesinde ortalamanızı 50 ve üstüne çıkarıp geçebilirsiniz

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
eğerki o dersin ortamasını yükseltmezseniz kalırsınız ve bu durumda 3.ekstra sınav devreye giriyor onun sayesinde ortalamanızı 50 ve üstüne çıkarıp geçebilirsiniz
Sırf almanca için dersten kalıcağım sanırım

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Sırf almanca için dersten kalıcağım sanırım
sana şöyle söyleyeyim eğerki durumun çok kötü değilse ve 1 kez bile ders kitabının kapağını açtıysan lisede sınıfta kalma olayı çok zor oluyor (mesela iki sınavdanda 20 aldın diyelimki , hocanda sana sözlülerden 80 80 verse gene dersi geçmiş oluyorsun sonuçta sınıfta yaramazlık yapmıyorsan sözlü konusu hocanın insiyatifine yani kararına kalmış sadece sözlülerle bile sınıfı geçebiliyorsun)

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sana şöyle söyleyeyim eğerki durumun çok kötü değilse ve 1 kez bile ders kitabının kapağını açtıysan lisede sınıfta kalma olayı çok zor oluyor (mesela iki sınavdanda 20 aldın diyelimki , hocanda sana sözlülerden 80 80 verse gene dersi geçmiş oluyorsun sonuçta sınıfta yaramazlık yapmıyorsan sözlü konusu hocanın insiyatifine yani kararına kalmış sadece sözlülerle bile sınıfı geçebiliyorsun)
Elimden geldiğimce bütün derslere katıldım sanırım öğretmenlerim iyi not verebilir seslendiklerinde her zaman cevap veriyorum umarım kalmam sınıftan ve sınav notlarım iyi olur

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Elimden geldiğimce bütün derslere katıldım sanırım öğretmenlerim iyi not verebilir seslendiklerinde her zaman cevap veriyorum umarım kalmam sınıftan ve sınav notlarım iyi olur
bizim okulda ben hocanın 1 tane bile dersine katılmadım adam ne 1 kez yüzümü görmüş neden adımı biliyor ama sözlülerden en az 90 verecem diyor herkeze

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bizim okulda ben hocanın 1 tane bile dersine katılmadım adam ne 1 kez yüzümü görmüş neden adımı biliyor ama sözlülerden en az 90 verecem diyor herkeze
Bizim hocada cevap vermiyorlar diye herkesin sözlüsüne düşük giricem desin o.O2

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Edebiyat sınavı ortaydı çok kıl yerlerden sordu hoca geri kaldı çoğrafya,almanca,tarih,ingilizce, sağlık

Coğrafyaya çalışırım ondan beklentim orta
Tarihten nefret ediyorum ama kalabilirim belkide
Almancada kötü hiç çalışmadım
İngilizce kolaydı öncedende seçmeli oldum 3 dk da yazıp teslim ettim hocaya
Sağlıkta biraz zor gibi hastalık vb ezberlemem gerekiyor

Bu derslerden hangilerinden kalırsam benim için sorun olur
kalmanda bir sorun yok önemli olan genel ortalamanı 50 nin altına düşürmemen sadece edebiyattan kalırsan sorumluluk sınavına girersin

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Alıntıyı görüntüle
Son bu sınavlar kaldı matematik sınavı iyi geçti ama sorun işte burada ( En önemli ders edebiyatmış o yüzden edebiyata fazladan çalışıyorum)
Benim merak ettiğim bunlardan hangilerinden kötü not alırsam sınıfta kalırım bunun barajı,sınırı var mıdır mesela almancayı hiç sevmedim zar zor anlıyorum düşük alırsam bir şey oluyor mu, bugün birde seçmeli ingilizce sınavı olduk onuda 2 dakikada kağıdı karaladım verdim hocaya ( Kağıdı karalayıp verdim derken hepsini cevapladım sorular kolay) lise hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim hiç bir şey bilmiyorum
50 alrtı alirsna kalirsın 50 ustü almaya çalış

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Alıntıyı görüntüle
Son bu sınavlar kaldı matematik sınavı iyi geçti ama sorun işte burada ( En önemli ders edebiyatmış o yüzden edebiyata fazladan çalışıyorum)
Benim merak ettiğim bunlardan hangilerinden kötü not alırsam sınıfta kalırım bunun barajı,sınırı var mıdır mesela almancayı hiç sevmedim zar zor anlıyorum düşük alırsam bir şey oluyor mu, bugün birde seçmeli ingilizce sınavı olduk onuda 2 dakikada kağıdı karaladım verdim hocaya ( Kağıdı karalayıp verdim derken hepsini cevapladım sorular kolay) lise hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim hiç bir şey bilmiyorum
50 altı ve 4 veya 5 dersti tam hatırlamıyorum zayıf olunca kalıyorsun. 11. sınıfım notlarım hep 50 nin altıydı arapçadan 2 almıştım hatta ama hiç sınıfta kalmadım 9 zayıfım vardı 9. sınıfta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani sınıfta kalmak için biraz çalışman gerekiyor öyle kolay kolay sınıfta kalamazsın.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
50 altı ve 4 veya 5 dersti tam hatırlamıyorum zayıf olunca kalıyorsun. 11. sınıfım notlarım hep 50 nin altıydı arapçadan 2 almıştım hatta ama hiç sınıfta kalmadım 9 zayıfım vardı 9. sınıfta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani sınıfta kalmak için biraz çalışman gerekiyor öyle kolay kolay sınıfta kalamazsın.
Peki. bakalım o zaman coğrafya videoları izliyordum birazdan almanca izlerim bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,984
Üyeler
163,920
Son üye
uzgunbirisi1236
Top Bottom