LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Geçersin arkadaş anlatmış kalmayı.10. sınıfa geçebiliyormuyum
O kadar kötü olmazsa kalmazsın
Geçersin arkadaş anlatmış kalmayı.10. sınıfa geçebiliyormuyum
50 altı genel ortalama ile kalırsın edebiyattan kalırsan sorumluluk sınavına girersinAlıntıyı görüntüle
Son bu sınavlar kaldı matematik sınavı iyi geçti ama sorun işte burada ( En önemli ders edebiyatmış o yüzden edebiyata fazladan çalışıyorum)
Benim merak ettiğim bunlardan hangilerinden kötü not alırsam sınıfta kalırım bunun barajı,sınırı var mıdır mesela almancayı hiç sevmedim zar zor anlıyorum düşük alırsam bir şey oluyor mu, bugün birde seçmeli ingilizce sınavı olduk onuda 2 dakikada kağıdı karaladım verdim hocaya ( Kağıdı karalayıp verdim derken hepsini cevapladım sorular kolay) lise hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim hiç bir şey bilmiyorum
Edebiyat sınavı ortaydı çok kıl yerlerden sordu hoca geri kaldı çoğrafya,almanca,tarih,ingilizce, sağlık50 altı genel ortalama ile kalırsın edebiyattan kalırsan sorumluluk sınavına girersin
almanca ve edebiyatın sorumlulukları var kalırsan seneye tekrar biraz daha zor bir sınava girersin onlara bak 50 alıp geçsen yeter bu dönemdeAlıntıyı görüntüle
Son bu sınavlar kaldı matematik sınavı iyi geçti ama sorun işte burada ( En önemli ders edebiyatmış o yüzden edebiyata fazladan çalışıyorum)
Benim merak ettiğim bunlardan hangilerinden kötü not alırsam sınıfta kalırım bunun barajı,sınırı var mıdır mesela almancayı hiç sevmedim zar zor anlıyorum düşük alırsam bir şey oluyor mu, bugün birde seçmeli ingilizce sınavı olduk onuda 2 dakikada kağıdı karaladım verdim hocaya ( Kağıdı karalayıp verdim derken hepsini cevapladım sorular kolay) lise hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim hiç bir şey bilmiyorum
yanlış biliyorsun hacıBu sene sınıfta kalma yok diye biliyorum.
İmam hatipte okuyorsan kuranı kerim ve edebiyat zorunlu dersler bu dersleri geçmen gerekiyorBana okulda böyle dendi edebiyata çalışın eğer edebiyattan kalırsanız bütün derslerden kalırsınız dendi
sana şöyle diyeyim eğerki bir dersten 50 altında bir not alırsan o dersten kalıyorsun (hangisi olduğu önemli değil) ondan sonra o dersin hocasının yanına gidip telafi sınavı yapmasının istiyorsun ve hoca senin için yeni bir sınav daha çıkartıyor ve seni bu sınava sokuyor (tabii ki bu sınav eskisinin yerine geçmiyor eskisinde kaç aldıysan odur ama girdiğin yeni sınavda ortalamanı yükseltmiş oluyorsun mesela normal zamanda 2 sınav 2 de sözlü giriliyorsa busefer 3 sınav 2 sözlünün ortalaması alınıp hesaplama yapılıyor ve yeni bir sınav eklendiğinden o sınavda yüksek alırsan ortalamanı 50 üstüne çıkarabiliyorsun yoksa sınıfta kalıyorsunAlıntıyı görüntüle