12 den sonra kapanıyor diye biliyorumGetir'den şimdi ürün sepete ekledim sipariş verilebilir gibi duruyor, gece çalışıyor mu getir?
24/7 calisiyor hocam siparis verebilirsinizGetir'den şimdi ürün sepete ekledim sipariş verilebilir gibi duruyor, gece çalışıyor mu getir?
7/24 kuryelik yapsam ne kadar kazanırım24/7 calisiyor hocam siparis verebilirsiniz
hocam bizim arkadas çalışıyor full time 10K civari kazaniyorsunuz fakat bu para paket basi aldiginiz ucret ile degistigi icin gunluk teslim ettiginiz paket sayinizla degisir part time çalışırsaniz asgari ucret7/24 kuryelik yapsam ne kadar kazanırım
part time kaç saat ve garanti ücretmi yoksa paket basımı yinehocam bizim arkadas çalışıyor full time 10K civari kazaniyorsunuz fakat bu para paket basi aldiginiz ucret ile degistigi icin gunluk teslim ettiginiz paket sayinizla degisir part time çalışırsaniz asgari ucret
hocam pardon part time garanti ucret 3200 tl full time ise 9/10K arasi degisiyor. part timeda da paket basi ekstre aliyorsunuz. calisma saatleriniz ya da gun sıklığınıza gore 3200 un ustune ekleniyor mesela 5K da kazanabilirsiniz. örneğin universiteniniz vardir 2 gundur gittiginiz okul sayisi onu belirtirsiniz o 2 gun gitmezsiniz partime anlaşırsınız paket basida ekstra alirsinizpart time kaç saat ve garanti ücretmi yoksa paket basımı yine
Gece 03-00a kadar getir büyük aktif. Gece 03-00dan sonra getir aktif. 7/24 çalışıyor. Ücretler ise şu şekilde kendi arabası ile çalışana saat 30 paket başı 5 TL. Kendi motoru ile çalışan saat 32 paket başı 5 TL .Getir'den şimdi ürün sepete ekledim sipariş verilebilir gibi duruyor, gece çalışıyor mu getir?
evet çalışıyorGetir'den şimdi ürün sepete ekledim sipariş verilebilir gibi duruyor, gece çalışıyor mu getir?