Squex
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,673
Selamlar getir üzerindeki ''sepet tutarı ile indirim tutarı birbirine yakın olan i kampanyaları'' tosla ile kullanamıyorum. Örnek vermem gerekirse diyelim 30 tl üzeri 20 tl indirim kampanyası var. Ben sepetime 30 tl ürün doldurdum ve ödemeye geçiyorum. Ödeme ekranından kampanyalardan 30 tl üzeri 25 tl kampanyası seçmeye çalışırken geçersiz promosyon hatası alıyorum ve kampanyayı kullanamıyorum ama ne hikmetse farklı bir kampanya var o da 120 tl üzeri 20 tl kampanyası ve diyelim sepetime 120 tl eklediğimde bu kampanyayı kullanabiliyorum ya da hiç kampanya kullanmadan tosla ile alışveriş yapabiliyorum ama nedense 30 tl üzeri 20 tl ya da 25 tl üzeri 20 tl kampanyalarını kullanamıyorum tosla ile. Ama bu saydıklarım bütün kampanyaları başka kartlar ile kullanabiliyorum ama toslada cashback var diye tosla kullanmak istiyorum. Getir sırf cashback yüzünden toslanın kullanımı engellemiş falan olabilir mi?
Getire sorduğumdaysa tosla ile ilgili diyor o zaman kampanyasız nasıl alışveriş yapabiliyorum tosla ile
Getire sorduğumdaysa tosla ile ilgili diyor o zaman kampanyasız nasıl alışveriş yapabiliyorum tosla ile