❌İndirim Bitti! GETİR MAYDANOZ DÖNER ALT LİMİTSİZ 200 LİRA KOD

adamlar özel olarak kodlamışlar
200 civarı sipariş buluranız 250 tl istiyor
260 tl buldum 200 tl indirimi 10 tl yansıtıyor
konuyu yanlış bilgilendirme diye şikayet ettim moderatör sana sesleniyorum
bariz şekilde kaç kişi olmuyor diyor millet vakit kaybediyor
artık biraz taraflı olmayın tarafsız olun
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
arkadaşım bu kadar kasmasan mı? senin lokasyonuna yakın olan maydonoz'da çalışmıyor olabilir, peşin hüküm kesmene gerek yok. ben 15 tl'ye dürüm ayran söyledim gece. ya sen beceremedin ya da sistemden kaynaklı olmadı. dünya sizin etrafınızda dönmüyor haberiniz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsini okumamışsınız son mesajlara bakmışsınız, bazı illerde alt limit 450 şubeden şubeye ve ilden ile değişiyor. İlk mesajlarda kendi siparişimin fotoğrafını da koydum başka foto koyanlarda oldu kampanya çalışıyor yani
bırak hocam laf anlatılmaz böylelerine iyilik de yaramıyor

arkadaşım bu kadar kasmasan mı? senin lokasyonuna yakın olan maydonoz'da çalışmıyor olabilir, peşin hüküm kesmene gerek yok. ben 15 tl'ye dürüm ayran söyledim gece. ya sen beceremedin ya da sistemden kaynaklı olmadı. dünya sizin etrafınızda dönmüyor haberiniz olsun

bırak hocam laf anlatılmaz böylelerine iyilik de yaramıyor
Oo artist şimdi sen havalı mı oldu "böylelerine" diyerek kaç kişi alamadım yazmış galiba sende komisyon alıyorsun?

ben sipariş vereyim Sen siparişi bana getir ben sana bahşiş bile veririm o kadar ugraşmana gerek yok

Hocam aç kaldım bende olmuyor maalesef alt limit 200 ama

Alt limit 0 felan mi olması lazim
hepsi palavra ya hiç inanmıyorum alan görmedim konu açan hariç
220 tl denedim 20 tl indirim yaptı en az 250 tlmiş
260 tl denedim 10 t indirim yaptı
biraz aradım tam 250 tl buldum 0 tl indirim yaptı hepsinin ekran resmini aldım
ekran görüntüsü atıyorum adam sen beceremedin diyor

hepsi palavra ya hiç inanmıyorum alan görmedim konu açan hariç
220 tl denedim 20 tl indirim yaptı en az 250 tlmiş
260 tl denedim 10 t indirim yaptı
biraz aradım tam 250 tl buldum 0 tl indirim yaptı hepsinin ekran resmini aldım
ekran görüntüsü atıyorum adam sen beceremedin diyor
suan denediginde oyle oluyor evet ama sabah 60tl ödedim 260tl olan ürüne bitmiş demek ki 700 mesaj atıp yalan demeye gerek yok

suan denediginde oyle oluyor evet ama sabah 60tl ödedim 260tl olan ürüne bitmiş demek ki 700 mesaj atıp yalan demeye gerek yok
O arkadaşa laf anlatamıyoruz maalesef, anlamak istemiyor ya da okuma yazması yok

Fazla uzatmaya gerek yok beyler. Bunun şubeyle vs. ilgisi yok. Gece bu kampanyayı fark eden arkadaş fark ettiğinde kupon kodunun alt limiti yoktu. Artık sistemsel bir açık mı oldu ne olduysa belli bir zamana kadar doğrudan 200 TL indirim uygulanarak alabildi erken davranan arkadaşlar. Ben öğleden sonra denediğimde kupona/kampanyaya indirim sonrası ödenecek tutara en az 250 TL olma şartı getirmişlerti yani 200 TL'nin tamamının düşmesi için sepet minimum 450 TL olmalıydı. Bu açık düzeltildiği için de şu an kuponun bir anlamı kalmadı. Konu kilitlenebilir.

Geri