🔥İndirim Getir Yemek 200 TL İndirim ''LEZZET200''

Böyle bir kupon yok diyor. Ayrıca gönderilen fotoğrafın yazı rengi mor. Yemeksepeti mor yazı rengini kullanmıyor bile. Arkadaşın dediği gibi kolpa.
Yemeksepeti nerede yazmışım hocam? Konuya başlığa bakıp giriyorsun, başlıkta kocaman Getir Yemek yazıyor.

Ben kullandım teşekkür

Böyle bir kupon yok diyor. Ayrıca gönderilen fotoğrafın yazı rengi mor. Yemeksepeti mor yazı rengini kullanmıyor bile. Arkadaşın dediği gibi kolpa.
kardeşim sorununuz ne anlamadım.boş yapmakta üstünüze yok.illa kanıt lazımsa al ben vereyim 5 dkmı ayırıp:

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    80.9 KB · Hit: 152
Pardon ben yemeksepetinde sanmıştım, kodu denedim bende olmadı sanırım bölgeye göre değişiyor.

LEZZET200 Kodu ile 350 TL ve üzeri yemek siparişinize 200 TL indirim.

Not: Restoran'ın minumum sepet tutarına kadar düşürüyor. Örneğin Dominos'tan 400 TL'lik sipariş vereceksiniz ama minumum sepet tutarı 320 TL olduğu için, 200 TL'ye düşürmek yerine 320 TL'ye düşürüyor.
Alıntıyı görüntüle
eklendi sağolasın

Hala var ama getirin fiyatlar diğerlerine göre kazık olduğu için 350 TL ye 200 değilde 400e 200 gibi düşünün 230 tl olan menüyü 285e satıyor kurnazlar

bende de hala var.günde 1 tane veriyor.yani bugün kullanırsam denedim gün içinde bir tane daha vermiyor.yarın sıfırlanıyor tekrar veriyor.bana kalırsa getir yemek sepetinden ucuz.en azından benim semtimde yani benim hesapta öyle gözüküyor.mesela hamburger aldım indirimli.aynı yer aynı ürün yemek sepetinde 210 tl civarı iken getirde 170 tl civarı üstüne bir de 200 tl indirim.dha ne olacaktı.

Bu kodu daha önce eklemişsin diyor. Ödeme kısmına gidiyorum kod seçme yok kod ekleme var. Oradan ekleyince de bu kodu daha önce eklemişsin, kampanyalar kısmında görebilirsin diyor? Ee hani ödeme kısmındayım ya neyi göreceğim bilader.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 hesaptan denedim ikisinde de eklendi diyor ama eklenmiyor

Son düzenleme:
Geri