🔥İndirim Getir Yemek 200 TL İndirim ''LEZZET200''

neden sövüyorsun kardeş anlamadım.böyle siteler olmassa benim gibi açlık sınırıonda olanlar anca karşıdan bakarlar.sen nereye bakacağını bilmiyorsun.yol göstereyim.mesela reklamlarda da çıkıyor baydöner diye bir firma iskenderi güzel.min sepet tutarı bende 100 tl diyor. 2porsiyon iskender söyle 570 tl.200 düş 370 tl ye geliyor.1 porsiyon fiyatına 2 porsiyon doya doya ye.
indirimi gösterip kullandırmıyor yazıyorum nerenle okuyorsun yorumu bende çalışmadı işte ?

2 numara ile denedim ikisinde de olmadı.
ilginç bana habire veriyor.31 ağustos son gün diyor.ozamana kadar ne yiyebilirsek artık.Allah ne nasip ederse.keabp hamburger pizza sıktı.uzun zamandır yemediğim tantuni var 3 parça ekmek arası 155 diyor.iki tane alsan 350 yi tutturamıyorum.kola katsan 70 tl diyor bir kutu kola.kazık.

Bir zurna 200tl olmuş artık kampanyada kurtarmiyor 200 liraya 1 kiloluk kaşar alıp 15 liraya hamur alıp evde kendi pizzami yapıyorum 2 hafta yetiyor bana 200 liralik kaşar gerisi hikaye

yemek aldıktan sonra mı görüyorum bunu

Bir zurna 200tl olmuş artık kampanyada kurtarmiyor 200 liraya 1 kiloluk kaşar alıp 15 liraya hamur alıp evde kendi pizzami yapıyorum 2 hafta yetiyor bana 200 liralik kaşar gerisi hikaye
200 liraya kaşar olduğuna emin misin ? linki falan var mı ? tost peyniri olmasın yada

200 liraya kaşar olduğuna emin misin ? linki falan var mı ? tost peyniri olmasın yada
Tost peyniride aynı tat kaşar da farketmiyorda trendyolda cok hesabim olduğu için 300-400 liralik kasarlari 150 200 e alıyorum orası ayrı dışarıda yediklerini sağlıklı oluyor en azından

Big Mac (340₺) + 10 TL rastgele sos alınıp 150₺'ye getirilebilir. Güzel kampanya, umarım yarın devam eder.

Böyle bir kupon yok diyor. Ayrıca gönderilen fotoğrafın yazı rengi mor. Yemeksepeti mor yazı rengini kullanmıyor bile. Arkadaşın dediği gibi kolpa.

Geri