Paylaşım için teşekkürler...
EvetPepsi söylemek zorunlu mu?
Pepsi söylemek zorunlu mu?
Galiba direkt özel menüleri söylemek gerekiyor. Maydonoz pepsili menüyü benim bölgemde sadece medium dürümle yapmıs
Bendede öyleydi 2 tane sipariş verdimGaliba direkt özel menüleri söylemek gerekiyor. Maydonoz pepsili menüyü benim bölgemde sadece medium dürümle yapmıs![]()
Ben 100g yaptım 1 tane sipariş ettim tutsun yeter 3-4 saate yemek yicem zatenBendede öyleydi 2 tane sipariş verdim
Bende saat 4e ileri tarihli verdim 2 tanesi 100 TL'ye geldi dışarda 2 kola tek 60 TL zatenBen 100g yaptım 1 tane sipariş ettim tutsun yeter 3-4 saate yemek yicem zaten
Bende de pizza hut görünüyor ama pepsi satmıyor ve pepsili menüsü de yok oyle bakısıyoruzgetir beni sürekli ayar ediyor. Burgerking müdavimdeydi 3 kez aldım 4.ye 75tl kullanıp gene alacam müdavimde gözükmüyor.
300/100 icin bakacam pepsi kampanyasına maydonoz ve öncü var medium döner+kola+patatese 190 yazmış ...
ekleme:
Pepsi’li Fırsat Menüsü 1
Döner Tercihi: Tavuk Döner Medium Dürüm; Gramaj Tercihi: 75 g Peynir Tercihi: Peynirsiz Mayonez Tercihi: Sarımsaklı Mayonez Soğan Tercihi: Soğanlı
İçecek Tercihi: Pepsi (330 ml)
bunu 153x2=306tl yaptı -100 206 ödemem lazımken 106 gösterdi aldık bakalım neden böyle yaptı anlamadım.
aynısı bende de oldu çözümü varmıBende ödeme sayfası açılmıyor, rezaletin de ötesi resmen
Alıntıyı görüntüle
Kupondan da bi türlü faydalanamıyorum bu yüzden, restoran bölgede olsa bile.