Neler Yeni

Getir Yemek Öğrenciye 100 TL

Cwenna

80+
Reaksiyon skoru
111
Bana şöyle bir kupon gelmiş. Edu mail ile Getir'e kayıt olmuştum. Sizde bir bakın belki vardır.

1000032507.jpg

Ben direk üni mail ile kayıt olmuştum bazı restoranlarda 75tl indirimde veriyor

Yalan ya 200 tl üzeri ekliyorum 10 tl veya 40 tl düşüyor kampanyaları bile yalan yanlış yapıyorlar

Getir maalesef verdiği kuponlar bir işe yaramıyor artık çünkü yemeğin fiyatını zaten yüksekten koyuyorlar o yüzden yine pahalı ve anlamsız oluyor.
mesela aynı dükkanın başka platformda olan 200tl menüsü getirde 250-280 oluyor 50 tl kupon versen ne yazar.

Getir maalesef verdiği kuponlar bir işe yaramıyor artık çünkü yemeğin fiyatını zaten yüksekten koyuyorlar o yüzden yine pahalı ve anlamsız oluyor.
mesela aynı dükkanın başka platformda olan 200tl menüsü getirde 250-280 oluyor 50 tl kupon versen ne yazar.
Ben de bunu dün fark ettim. Getirde 120 tl olan menu yemeksepetinde 90 tl. Restoranda 80 tl. Yari fiyatina getirmedigi surece kupon kullanmak artik cok manasiz

Ben de bunu dün fark ettim. Getirde 120 tl olan menu yemeksepetinde 90 tl. Restoranda 80 tl. Yari fiyatina getirmedigi surece kupon kullanmak artik cok manasiz
Ben zaten ya Trendyol Yemek ya da Migros Yemek kullanıyorum özellikle Migros son zamanlarda çok sağlam kupon veriyor tavsiye ederim.

Ben zaten ya Trendyol Yemek ya da Migros Yemek kullanıyorum özellikle Migros son zamanlarda çok sağlam kupon veriyor tavsiye ederim.
Migrosun da yüksek oluyor ya alt limitleri. Gerçi ben duruma göre hepsini kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,828
Üyeler
173,423
Son üye
gokay34
Geri