Kullandığın hesabın mailini değiştirNasıl yapılacak? Öğrenci mailiyle hesap açarken tel istiyor. Ama tel normal mailli hesapta
oldu kampanya geldi hemenKullandığın hesabın mailini değiştir
Restoranın minimum sepet tutarına düşüyor en fazlaYalan ya 200 tl üzeri ekliyorum 10 tl veya 40 tl düşüyor kampanyaları bile yalan yanlış yapıyorlar
Ben de bunu dün fark ettim. Getirde 120 tl olan menu yemeksepetinde 90 tl. Restoranda 80 tl. Yari fiyatina getirmedigi surece kupon kullanmak artik cok manasizGetir maalesef verdiği kuponlar bir işe yaramıyor artık çünkü yemeğin fiyatını zaten yüksekten koyuyorlar o yüzden yine pahalı ve anlamsız oluyor.
mesela aynı dükkanın başka platformda olan 200tl menüsü getirde 250-280 oluyor 50 tl kupon versen ne yazar.
Ben zaten ya Trendyol Yemek ya da Migros Yemek kullanıyorum özellikle Migros son zamanlarda çok sağlam kupon veriyor tavsiye ederim.Ben de bunu dün fark ettim. Getirde 120 tl olan menu yemeksepetinde 90 tl. Restoranda 80 tl. Yari fiyatina getirmedigi surece kupon kullanmak artik cok manasiz
Migrosun da yüksek oluyor ya alt limitleri. Gerçi ben duruma göre hepsini kullanıyorum.Ben zaten ya Trendyol Yemek ya da Migros Yemek kullanıyorum özellikle Migros son zamanlarda çok sağlam kupon veriyor tavsiye ederim.