GETİRFİNANS günlük yüksek vadeli banka

Zeusaqa

80+
Reaksiyon skoru
137
Selamlar iyi forumlar,

Biliyorum bir çoğumuz için yapılmaması gereken kültürel ahlaka uymayan bir şey gibi gözükse de getirfinansta günlük vadeli hesap şeklinde yaklaşık %49 oranında bir faiz getirisi bulunuyor yaklaşık 2 aydır maaş günlerimden kartlarımın son ödeme günlerine kadar bu hesapta paramı tutuyorum ve 1000TL gibi bir getirisi oluyor hemen hemen ama getir nedense güven vermiyor,

Buna benzer devlet bankalarının veya akbank iş bankası gibi özel bankalarında böyle bir uygulaması var mı oralarda tutmak istiyorum paramı,

Günlük getirisi olsun fakat istediğim an çekebileyim içeride biriken parayla birlikte sermayemi şimdiden teşekkürler.

işbank kullanıyorum ben %42 faiz veriyor

Akbankı gördüm şimdi de %50 veriyor serbest plus hesap diye geçiyor bayağı mantıklı geldi
çoğu bankalar belli bir miktarına bloke koyuyor. Paranın hepsinden faiz kazanamıyorsun. Akbank da öyle mi acaba.

Evet müşteri temsilcisi ile konuşarak yaptım paranın %10 una bloke koyup vadesizde gibi değerlendiriyor kalanı üzerinden getiri sağlıyor
işbankasında paranın hepsini kullanıyor ama %42. enpara da aynı şekilde %42 ayın enparalısı olursa %43 veriyor bütün parana

Geri