Neler Yeni

🔥İndirim Getwell Sevgi Yara Bandı 19 TL

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,692
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
İyi mi bu marka
Migros yara bandı kullandım geçen kolumda, yara bandı yaradan daha çok yara yaptı.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
Kampanya yokken 25 TL alt limitsiz kupon ile neredeyse hiç para vermeden (ya da 1-2 TL arası bir ücretle) alıyordum. Bilerek kuponu engellemek için kampanyalı ürün olarak gösteriyorlar.

YazılımKafa

80+ Gold

Uç Uç Tık Hızı Nays İle Daha'da Uyguna Alabilirsiniz
Ya dostum yeter artık. Her haltın konusunu açıp durma. 8 saatte 14 konu açtın. Yeter artık. İnsanı forumdan soğutuyorsun. Yara bandınında konusu açılmaz yani

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
Bir de desenli diye alıyorsun düz desensiz yara bandı gönderiyorlar genelde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya dostum yeter artık. Her haltın konusunu açıp durma. 8 saatte 14 konu açtın. Yeter artık. İnsanı forumdan soğutuyorsun. Yara bandınında konusu açılmaz yani
Girip bakmak zorunda değilsin arkadaşın. Konunun başlığına bakıp seçebilirsin neye bakıp neye bakmayacağına.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Kampanya yokken 25 TL alt limitsiz kupon ile neredeyse hiç para vermeden (ya da 1-2 TL arası bir ücretle) alıyordum. Bilerek kuponu engellemek için kampanyalı ürün olarak gösteriyorlar.
Alt limitsiz kuponlar tamamen şans ne zaman çıkacağı ama neredeyse hepsini kullandım yayınlandığında

YazılımKafa

80+ Gold
Bir de desenli diye alıyorsun düz desensiz yara bandı gönderiyorlar genelde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Girip bakmak zorunda değilsin arkadaşın. Konunun başlığına bakıp seçebilirsin neye bakıp neye bakmayacağına.
Sıcak fırsatları takip ettiğinde her konuda bildirim geliyor. Bu bildirimleri pek çok kişi gibi bende açtım. Şuna sıcak fırsat denir mi ? Ne kadar indirim olmuş 2₺ mi? Ne güzel. Aman müthiş. Altı üstü yara bandı. Teknoloji forumunda indirim diye yara bandı paylaşılıyor. 8 saatte 14 tane sıcak fırsatlae konusu açtı. Her önüne gelene konu açıyor. Böyle şry olmaz. Her şeyin bir oluru var. Sırf mesaj kasmak için böyle saçma şeylere gerek yok

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Murat
ebebekte direkt 12 lira bu yara bandı

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,409
İsim
Berk
eczaneden yara bandı isteyince veriyorlar genelde bedavaya

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
Sıcak fırsatları takip ettiğinde her konuda bildirim geliyor. Bu bildirimleri pek çok kişi gibi bende açtım. Şuna sıcak fırsat denir mi ? Ne kadar indirim olmuş 2₺ mi? Ne güzel. Aman müthiş. Altı üstü yara bandı. Teknoloji forumunda indirim diye yara bandı paylaşılıyor. 8 saatte 14 tane sıcak fırsatlae konusu açtı. Her önüne gelene konu açıyor. Böyle şry olmaz. Her şeyin bir oluru var. Sırf mesaj kasmak için böyle saçma şeylere gerek yok
1. Burası sadece teknoloji formu değil. Öyle olsaydı sadece teknoloji kategorisi olurdu.
2. Sıcak fırsata atılan her ürünü satın mı alıyorsunuz?
3. Belki ihtiyacı olan olur en azından sonrası için kaydedip ona göre belki yazılan yazıları okur ve ücretsiz alabilir bunu bilemeyiz.
4. Adam indirimli ürün konusu açıyor. Böyle yapan birçok kullanıcı var ve genelde beğeniliyor böyle konuların açılması. Her şeyin ateş pahası olduğu şu zamanlarda neyi uygun fiyata alsak kârdır.
5. Foruma üye olan herkes konu açabiliyor doğal olarak forumun amacı da bir nevi bu değil mi zaten? Ne demek her önüne gelen konu açıyor. Beğenmiyorsanız kullanmazsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,906
Üyeler
168,053
Son üye
djelle
Top Bottom