Aracının satış fiyatı için bence makul olan 170 bin TL civarı olarak düşünüyorum piyasasına baktım 150 bin ile 190 bin arasında değişiyor. Belirttiğin özelliklerde 170 bin lira makul geldi üstüne 100 bin koyarsan 270 bin hadi diyelim 300 bin lira bu bantta ne alabilirsin.
1) Arabam olabildiğince güncel olsun yeni olsun sedan olsun benim için çekişi çok önemli değil dersen Egea 1.4 fire boş pakete bakabilirsin. Urban (orta paket) bütçe malesef yetmiyor easy paket araçlar şirket arabası olarakta bilinir özellikleri zayıftır güvenlik olarakta zayıftır sadece 2 hava yastığı vardır. Performanslı kullanmak istersen ve LPG taktırmazsan da yakıtıda az yakmaz.)
Satılık Fiat Egea fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
www.sahibinden.com
2) Arabam yine yeni model olsun dizel olsun getz gibi küçük olsun şehir içi kullanımı rahat olur az da yakar dersen Renault Clio 1.5 DCİ Joy modeline bakabilirsin joy donanımda en boş pakettir özellik bakımından zayıftır.
Renault / Clio / 1.5 dCi / Joy / 2018 Renault clıo joy hb 90 bg sahibinden.comda - 1043259553
www.sahibinden.com
3) Arabam yine hatchback olsun birde fransız sevmiyorum alman olsun ama yine dizel olsun çok da km si olmasın dersen Polo 1.6 TDI Comfortline modellerine bakabilirsin
Volkswagen / Polo / 1.6 TDI / Comfortline / DİNDAROGLU AUTO'DAN 2013 POLO 1.6TDİ BOYASIZ sahibinden.comda - 1030650116
www.sahibinden.com
4) Ben Hyundai yi seviyorum Getz in devamı olsun daha yeni modeli olsun hatchback olsun yenide olsun dersen Hyundai i20 modellerine bakabilirsin 2015 senesi
Hyundai / i20 / 1.2 MPI / Style / EN UYGUN İ 20 sahibinden.comda - 1037224098
www.sahibinden.com