Oğuzhan'
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 227

Ghost of Tsushima ve Death Stranding oyunlarını çok severek oynadım. Çıkacak 2. oyunlarını fiyatlarına göre alırım veya ps plus'a eklenirse alırım diyordum ancak ps plus'a zam gelmesi üstüne bu iki oyunun da ön sipariş fiyatının 2800tl olması üzdü. Eylül gibi ps plus aboneliğim bitiyor ve uzatmayı düşünmüyorum, uzatırsam da artık oyun durumlarına göre aylık almayı planlıyorum. Öncesinden sahip oluğum oyunları oynarım ayrıca ps plus'a vereceğim para yerine güzel oyun alır oynarım diye düşünüyorum. Normalde gta 6 almayı düşünüyordum ancak o da 1 yıl ertelendi.
Merak ettiğim şey ps store'da sony oyunu olup çıktıktan sonra indirime giren (en azından yerel fiyatlandırma olan) veya çıktıktan sonra zamlanan oyun oldu mu? Sizce ön siparişten bu iki oyun alınır mı? (Siz bu oyunların 1.lerini belki sevmemiş olabilirsiniz ama ben çok severek oynadım onu düşünerek yazarsanız sevinirim.) Oyunlar çoğu yerde 70 dolar olarak ön siparişe çıktı Tr de şimdiden 73 dolar oldu bile
))
Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Merak ettiğim şey ps store'da sony oyunu olup çıktıktan sonra indirime giren (en azından yerel fiyatlandırma olan) veya çıktıktan sonra zamlanan oyun oldu mu? Sizce ön siparişten bu iki oyun alınır mı? (Siz bu oyunların 1.lerini belki sevmemiş olabilirsiniz ama ben çok severek oynadım onu düşünerek yazarsanız sevinirim.) Oyunlar çoğu yerde 70 dolar olarak ön siparişe çıktı Tr de şimdiden 73 dolar oldu bile
Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Son düzenleme: