E siborcu değilsen BenQ alma çünkü TN panel taş gibi Ips Oled qledler dururken TN almaPc toplarken monitörümü idarelik almıştım simdi değiştireceğim. 144hz veya 240hz, ghostingi düşük olan bir monitör lazım. BenQ Zowie 2411k nasıldır veya başka öneri de olur. Bütçe 10 15k
Hocam ağırlıklı olarak CS oynuyorum baska oynadığım oyun yok denecek kadar az PC de. Diger oyunları PS den oynuyorum o yüzden CS gibi oyunlarda kullanabileceg bir sey olsun panel çok önemli degil gibiE siborcu değilsen BenQ alma çünkü TN panel taş gibi Ips Oled qledler dururken TN alma
Ekran kartın ile işlemcin ne?Hocam ağırlıklı olarak CS oynuyorum baska oynadığım oyun yok denecek kadar az PC de. Diger oyunları PS den oynuyorum o yüzden CS gibi oyunlarda kullanabileceg bir sey olsun panel çok önemli degil gibi
İ3 12100f/ rtx 2060 super 8gb 200 den aşağı çok nadir düşüyor grafikler yüksekteEkran kartın ile işlemcin ne?
İ3 12100f/ rtx 2060 super 8gb 200 den aşağı çok nadir düşüyor grafikler yüksekte
Ghosting performansını nasıldır![]()
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr