Dediğiniz sorun black smearing. Bende de var bende deneyeceğim garantiye verip iade etmeyi.Amazon'dan indirimde 3400 TL'ye MSI Optix G27CQ4P monitörü aldım.
Ghosting var. Bir de 27 inç bana çok büyük geldi, bir süre kullanınca alışılır ama ghosting var ne yapsam iademi etsem bilemedim..
]
Edit: Yeni bir şey fark ettim, bazen oyunlarda (Minecraft, Valorant, RDR 2'nin ayarlar kısmında) karanlık yerlerde nasıl anlatsam ekran hızlı hızlı gidip geliyor, titriyor gibi..
Monitörü doğrudan prize taktım ondan dolayı olabilir mi?
Bu sorun olmasa iade etmeyebilirdim ama sanırım iade edeceğim.
Bu yüzden va panel tavsiye etmiyorum.Amazon'dan indirimde 3400 TL'ye MSI Optix G27CQ4P monitörü aldım.
Ghosting var. Bir de 27 inç bana çok büyük geldi, bir süre kullanınca alışılır ama ghosting var ne yapsam iademi etsem bilemedim..
Alıntıyı görüntüle
Edit Video:
Edit: Yeni bir şey fark ettim, bazen oyunlarda (Minecraft, Valorant, RDR 2'nin ayarlar kısmında) karanlık yerlerde nasıl anlatsam ekran hızlı hızlı gidip geliyor, titriyor gibi..
Hocam ufo testinde ghosting olabilir ama oyunlarda falan gözünüze çarpmıyorsa sıkıntı yok kullanın. 2. Sorun için freesync kapatabilir misiniz?Amazon'dan indirimde 3400 TL'ye MSI Optix G27CQ4P monitörü aldım.
Alıntıyı görüntüle
Edit Video:
Hepsiburada'da bu durum mevcut mu ? Hepsiburada satıcısından (kendisinden) aldım ve diyelim ki iade kabul oldu. Ben monitörü zamanında 2600tl ye aldım fakat ben paramı alıp geri bu fiyata ne alabilirim ki ? Monitörün şuan ki değeri 4k-4.6k civarlarında bu değeri karşılıyorlar mı ?Satıcı Amazon ise iade et hemen alırlar ama satıcı başkası ise kabul etmeyebilir.
Tekrar satın alırsan aynısını aradaki farkı karşılıyor Amazon
O sorun düzeldi gibi..Hocam ufo testinde ghosting olabilir ama oyunlarda falan gözünüze çarpmıyorsa sıkıntı yok kullanın. 2. Sorun için freesync kapatabilir misiniz?
Daha önce dediğim ekrandaki sorun ilginç bir şekilde düzeldi. İade etmeden HDMI kablosu ile de test edeyim dedim sorun düzeldi sonradan tekrar DP kablosunu taktım şimdilik bir sorun yok gibi.. Hâlâ iade konusunda kararsızım.
Arkadaşın 2.dediği şey şu galiba black smearing yaniHocam ufo testinde ghosting olabilir ama oyunlarda falan gözünüze çarpmıyorsa sıkıntı yok kullanın. 2. Sorun için freesync kapatabilir misiniz?
Hepsiburada böyle şey yok indirime girmesini bekleyeceksinHepsiburada'da bu durum mevcut mu ? Hepsiburada satıcısından (kendisinden) aldım ve diyelim ki iade kabul oldu. Ben monitörü zamanında 2600tl ye aldım fakat ben paramı alıp geri bu fiyata ne alabilirim ki ? Monitörün şuan ki değeri 4k-4.6k civarlarında bu değeri karşılıyorlar mı ?
Amazon ise aldığın ürün koşulsuz şartsız iade et ilk 15 gün bildiğim kadarıyla hemen alıyorlar. Başka bir yerden almaman iyi olmuş bu konu da.Amazon'dan indirimde 3400 TL'ye MSI Optix G27CQ4P monitörü aldım.
Alıntıyı görüntüle
Edit Video:
Edit 2: Daha önce dediğim ekrandaki sorun ilginç bir şekilde düzeldi. İade etmeden HDMI kablosu ile de test edeyim dedim sorun düzeldi sonradan tekrar DP kablosunu taktım şimdilik bir sorun yok gibi.. Hâlâ iade konusunda kararsızım.
Ağır çekimle çekince bariz gözüküyor.siyah bi erkranda mouse imlecini telefonun ağır çekimiyle takip edincede çok bi fark oluyor mu