Senerr
80+ Bronze
Hakkında küçümser mesaj yok. İkisi zaten çok farklı monitörler, biri flat biri curved. Sen de bunları alıp aynı modelmiş gibi anlatmışsın işte 1.G3 2 casper gibisinden. Aralarında inanılmaz farklar olan model bunlar en azından birinde pivot standı var diğeri öyle değil mesela biri 200 hz biri 144 hz. Yani nasıl 144 hz ile 200 hz veren bir monitörden aynı performans bekleyebiliyorsun ve üstüne insanları kırabiliyorsun ki ? Ben ona şaşırıyorum. Hani alıp kullanmasan bile bariz farklar var aralarında.Tam tersi sen sataşmışsın attığın yoruma bak saldırır üslupla diğer arkadaşla hakkımda küçümser bir mesaj atmışsın haklı gibi konuşmaya çalışma mesaj geçmişlerini okuyabilirsin karşımdaki kişi insansa üslubun da ona göre gelişir karşındakini küçümsersen ona göre de cevabını alırsın beddua etmeye de devam et fazlasıyla seni bulur , kullandığım ürün kötüyse de kötüdür alacak kişiyi yanlış yönlendirip ona aldırmak da ya bilgisizliktendir ya da art niyettendir her ürünü boş boş övmeye gerek yok neyse odur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam onu dicektim ghosting sıralamasında 1. g3 2. de o 200hzlik casper geliyor. (Böyle yazım hatası görmedim ben?)Attığın mesaj da bu kullandığın emoji ve terimler yani , karşılaştırdığımı iddia etmişsin
Bariz şekilde karşılaştırmışsın ve benim bu ürünleri sanki kaliteye göre sıraladığımı iddia etmişsin alakası yok yazdıklarını iyi oku ve ona göre konuş hadi iyi forumlar
diyen sensin biliyorsun değil mi ? Bkz.
Bu mesajı atıp bir de karşılaştırmadım demen ironik. 200 hz ile 144 hz monitörlerden benzer performans bekleyemezsin.Tam onu dicektim ghosting sıralamasında 1. g3 2. de o 200hzlik casper geliyor
Son düzenleme: