Neler Yeni

Ghosting oyun performansına etki eder mi??

Senerr

80+ Bronze
Tam tersi sen sataşmışsın attığın yoruma bak saldırır üslupla diğer arkadaşla hakkımda küçümser bir mesaj atmışsın haklı gibi konuşmaya çalışma mesaj geçmişlerini okuyabilirsin karşımdaki kişi insansa üslubun da ona göre gelişir karşındakini küçümsersen ona göre de cevabını alırsın beddua etmeye de devam et fazlasıyla seni bulur , kullandığım ürün kötüyse de kötüdür alacak kişiyi yanlış yönlendirip ona aldırmak da ya bilgisizliktendir ya da art niyettendir her ürünü boş boş övmeye gerek yok neyse odur
Hakkında küçümser mesaj yok. İkisi zaten çok farklı monitörler, biri flat biri curved. Sen de bunları alıp aynı modelmiş gibi anlatmışsın işte 1.G3 2 casper gibisinden. Aralarında inanılmaz farklar olan model bunlar en azından birinde pivot standı var diğeri öyle değil mesela biri 200 hz biri 144 hz. Yani nasıl 144 hz ile 200 hz veren bir monitörden aynı performans bekleyebiliyorsun ve üstüne insanları kırabiliyorsun ki ? Ben ona şaşırıyorum. Hani alıp kullanmasan bile bariz farklar var aralarında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığın mesaj da bu kullandığın emoji ve terimler :D yani , karşılaştırdığımı iddia etmişsin
Bariz şekilde karşılaştırmışsın ve benim bu ürünleri sanki kaliteye göre sıraladığımı iddia etmişsin alakası yok yazdıklarını iyi oku ve ona göre konuş hadi iyi forumlar
Tam onu dicektim ghosting sıralamasında 1. g3 2. de o 200hzlik casper geliyor. (Böyle yazım hatası görmedim ben?)

diyen sensin biliyorsun değil mi ? Bkz.
Tam onu dicektim ghosting sıralamasında 1. g3 2. de o 200hzlik casper geliyor
Bu mesajı atıp bir de karşılaştırmadım demen ironik. 200 hz ile 144 hz monitörlerden benzer performans bekleyemezsin.

Son düzenleme:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,754
İsim
Kerem Çavuş
Hakkında küçümser mesaj yok. İkisi zaten çok farklı monitörler, biri flat biri curved. Sen de bunları alıp aynı modelmiş gibi anlatmışsın işte 1.G3 2 casper gibisinden. Aralarında inanılmaz farklar olan model bunlar en azından birinde pivot standı var diğeri öyle değil mesela biri 200 hz biri 144 hz. Yani nasıl 144 hz ile 200 hz veren bir monitörden aynı performans bekleyebiliyorsun ve üstüne insanları kırabiliyorsun ki ? Ben ona şaşırıyorum. Hani alıp kullanmasan bile bariz farklar var aralarında.
Pivot olmasının konuyla alakası yok burdaki asıl başlık VA PANEL alınır mı alınmaz mı , sadece ghostingde en çok şikayet olan iki monitör olduğunu söyledim hala iki ürünü karşılaştırmaya çalışıyosun anlamıyosun sanırık :D ben kimseyi kırmaya çalışmadım boş inatlaşıldı konu boş uzadı geçmiş tüm mesajlarımı da inceleyebilirsin herkese düzgün üslupla yardımcı olmaya çalışırım karşıdaki kişi bu konuda olduğu gibi çirkinleşmediği sürece hala boş uzuyor konu sahibi az çok fikir sahibi olmuştur zaten

Tam onu dicektim ghosting sıralamasında 1. g3 2. de o 200hzlik casper geliyor. (Böyle yazım hatası görmedim ben?)

diyen sensin biliyorsun değil mi ? Bkz.

Bu mesajı atıp bir de karşılaştırmadım demen ironik.
En çok ghosting olan monitörler tam liste olarak mı demişim sadece örnek amaçlı ghosting dendiğinde akla gelen ilk 2 monitör olarak söylenmiş nasıl hala anlamıyorsun cidden sıkıntı var

Senerr

80+ Bronze
Pivot olmasının konuyla alakası yok burdaki asıl başlık VA PANEL alınır mı alınmaz mı , sadece ghostingde en çok şikayet olan iki monitör olduğunu söyledim hala iki ürünü karşılaştırmaya çalışıyosun anlamıyosun sanırık :D ben kimseyi kırmaya çalışmadım boş inatlaşıldı konu boş uzadı geçmiş tüm mesajlarımı da inceleyebilirsin herkese düzgün üslupla yardımcı olmaya çalışırım karşıdaki kişi bu konuda olduğu gibi çirkinleşmediği sürece hala boş uzuyor konu sahibi az çok fikir sahibi olmuştur zaten

En çok ghosting olan monitörler tam liste olarak mı demişim sadece örnek amaçlı nasıl hala anlamıyorsun cidden sıkıntı var
Pivot olmasıyla ister istemez alakası oluyor çünkü bu fiyata G3'ten harici pivot stant satan monitör yok. Yani biri 2. monitör olarak kullanmak isterse bu onu cazip hale getirir. VA panelleri savunmakta bir sorun yok ayrıca neden VA paneller çöp mü ? VA paneller tama ghosting'e karşı zayıftır ama IPS panellere göre kontrast oranları iyidir. İhtiyaca göre monitör seçmek burada en mantıklı olanı. Neyse ben mesajımı siliyorum belli ki alınmışsın.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,754
İsim
Kerem Çavuş
Pivot olmasıyla ister istemez alakası oluyor çünkü bu fiyata G3'ten harici pivot stant satan monitör yok. Yani biri 2. monitör olarak kullanmak isterse bu onu cazip hale getirir. VA panelleri savunmakta bir sorun yok ayrıca neden VA paneller çöp mü ? VA paneller tama ghosting'e karşı zayıftır ama IPS panellere göre kontrast oranları iyidir. İhtiyaca göre monitör seçmek burada en mantıklı olanı. Neyse ben mesajımı siliyorum belli ki alınmışsın.
Adam csgo için oynayacağını söylemiş çizim yapıp video izlediğini söylememiş yani pivot olmasının hiçbir anlamı yok sağa sola dönsün yeter , va panel çöp diye bir şey kimse dememiş zaten niye öyle bir argüman ortaya sunuyorsun va panelin siyah ve beyaz renkleri 10 numara bu tamamen kullanım amacına bağlı dediğin gibi kimse zaten aksini iddia etmiyor alcağın her ürünün artıları eksileri vardır kişi almak istediği ürüne göre tercihini yapar

Senerr

80+ Bronze
Adam csgo için oynayacağını söylemiş çizim yapıp video izlediğini söylememiş yani pivot olmasının hiçbir anlamı yok sağa sola dönsün yeter.
O mesaj nerede ben görmedim ?

Senerr

80+ Bronze
Orada rahatsız olmuyorum diye söylediği için görmemişim.
Adam csgo için oynayacağını söylemiş çizim yapıp video izlediğini söylememiş yani pivot olmasının hiçbir anlamı yok sağa sola dönsün yeter , va panel çöp diye bir şey kimse dememiş zaten niye öyle bir argüman ortaya sunuyorsun va panelin siyah ve beyaz renkleri 10 numara bu tamamen kullanım amacına bağlı dediğin gibi kimse zaten aksini iddia etmiyor alcağın her ürünün artıları eksileri vardır kişi almak istediği ürüne göre tercihini yapar
Evet burada haklısınız, ama arkadaş rahatsız olmadım dediği halde bana rahatsız muamelesi yapmanız komik olmuş hem de G3 için bende bu yüzden dalga geçtim sizinle. Konu sahibi rahatsız olmuyorsa sizin bu agresifliğiniz niye ? Ben onu çözemedim. Ayrıca
''Tam onu dicektim ghosting sıralamasında 1. g3 2. de o 200hzlik casper geliyor'' demişsiniz G3 tek model değil iki farklı modeli var yani farklı panellere sahipler. İkisi de VA ama biri daha hızlı ghosting konusunda. Yani arkadaş bu yüzden rahatsız olmuyor olabilir siz buna rağmen bu mesajı atınca, bu mesaj bana garip geldi. Rahatsız olmadım diyen adamın kafasını gereksiz kurcalar bu mesaj. Acaba benim gözümde mi sorun var diye ? Konu sahibi adına üzüldüm.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,754
İsim
Kerem Çavuş
Orada rahatsız olmuyorum diye söylediği için görmemişim.

Evet burada haklısınız, ama arkadaş rahatsız olmadım dediği halde bana rahatsız muamelesi yapmanız komik olmuş hem de G3 için bende bu yüzden dalga geçtim sizinle. Konu sahibi rahatsız olmuyorsa sizin bu agresifliğiniz niye ? Ben onu çözemedim. Ayrıca
''Tam onu dicektim ghosting sıralamasında 1. g3 2. de o 200hzlik casper geliyor'' demişsiniz G3 tek model değil iki farklı modeli var yani farklı panellere sahipler. İkisi de VA ama biri daha hızlı ghosting konusunda. Yani arkadaş bu yüzden rahatsız olmuyor olabilir siz buna rağmen bu mesajı atınca, bu mesaj bana garip geldi. Rahatsız olmadım diyen adamın kafasını gereksiz kurcalar bu mesaj. Acaba benim gözümde mi sorun var diye ? Konu sahibi adına üzüldüm.
konu sahibinin olayla alakası yok adamın konusunu rezil ettik , konunu koptuğu yer tam da orası adam ghosting yokmuş gibi iddialaşıyor ve kullandığım monitörü kullanmamışım gibi iftira atıyor ters ters cevap veriyor , benim asıl amacım zaten adama yardımcı olmak farklı monitör kullansa ne kadar ghosting olduğunu gözlerine bile zarar verebilcek durumda olduğunu fark edecek ghosting gerçekten başını ağrıtacak derecede ve oyun zevkini hiç edecek derecede var kısacası oyun için gerçekten de kullanılmaması lazım

Senerr

80+ Bronze
konu sahibinin olayla alakası yok adamın konusunu rezil ettik , konunu koptuğu yer tam da orası adam ghosting yokmuş gibi iddialaşıyor ve kullandığım monitörü kullanmamışım gibi iftira atıyor ters ters cevap veriyor , benim asıl amacım zaten adama yardımcı olmak farklı monitör kullansa ne kadar ghosting olduğunu gözlerine bile zarar verebilcek durumda olduğunu fark edecek ghosting gerçekten başını ağrıtacak derecede ve oyun zevkini hiç edecek derecede var kısacası oyun için gerçekten de kullanılmaması lazım
Belki de ufo testi yapmıştır ve rahatsız olmamıştır ? Adamın konusunu rezil ettiğimiz kısmına katılıyorum. :F:
120hz+ VA panel zaten ghosting demek bunu bu kadar korkutucu bir şekilde anlatmaya gerek yok ama 200 hz VA dedin mi naneyi ehm, :kekw: o.O2. Neyse çok nadir modeller var VA tarafında yapmayan onlarda pahalı ki onlarda yapmıyor değil sadece ayarlar ile azaltılabiliyor siz düşünün. Belki hikayeli oyunlar için kullanılabilir ama rekabetçi oyunlarda dediğinize hak verebilirim. VA paneller arasında hepsi ghostingli olsa da, miktarı VA modele göre çok değişiyor bir de arkadaş response time ile bunu azaltma opsiyonuna sahip. Kimi bu VA panelleri alıyor ve onu da yapamıyor direkt iade ediyor bu yanlış aslında. Monitörü kullanmasını bilmeyende çok. Rtrings'e göre 144 hz için fastest ayarlar ideal mesela G3'te.

Son düzenleme:

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
2 yıldır aoc monitör kullanıyorum başta ya yoktu ghostıng yada fark etmemışım ama son 7-8 aydır baya fark ediyorum facebookda bile aşağı kaydırırken hıssettırıyo sinir bozuyo ama oyun oynamaya engel değil

Senerr

80+ Bronze
2 yıldır aoc monitör kullanıyorum başta ya yoktu ghostıng yada fark etmemışım ama son 7-8 aydır baya fark ediyorum facebookda bile aşağı kaydırırken hıssettırıyo sinir bozuyo ama oyun oynamaya engel değil
Benimde öyle 2012 model laptopum var TFT panel galiba aşağı yukarı kaydırıyorum VA gibi siyah bulaşma yapıyor ama ben bunu kullandığım süre boyunca fark edememişim. Ama öğrenmem VA sayesinde oluyor. :kappa:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,262
Üyeler
164,638
Son üye
Furiosa
Top Bottom